Mit lehet tenni, ha valaki semmit nem kíván?
Szeretnék tanácsot kérni, ha valaki már járt így.
19+4 hetes vagyok, azonban már több mint két hónapja nem eszem húst, illetve csak néhány felvágott vagy épp nagy ritkán egy virslis péksüti megy le. Főzve és sütve sem megy egy-egy falatnál több. A gond az, hogy emellett igazán a tejtermékeket sem kívánom, a péksütiket meg letettem, mert annyira felpuffadok tőlük, hogy egyszerűen órákig fáj csak a hasam utána. Eddig a tészták jöhettek, viszont tegnap és ma ettem tejfölös tésztát pl. Azonban egy nem túl nagy adagtól, ma úgy megfájdult és olyan puffadt lettem, hogy este 7kor még azon kívül egy falatot sem tudtam enni. Pedig az délelőtt volt... A reggeli sem igazán megy, akkor is csak Gyümölcs pl barackot, dinnyét eszem relatív sokat, de mást nem igen. Az a problémám, hogy itthon már kapom rendesen, hogy le fogok betegedni, ártok magamnak és a babának, kórházba fogok kerülni stb Őszintén már kedvem sincs enni... :(
Kinek mi vált be a várandósság alatt?
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, úgy látom nem vagyok egyedül ezzel a gonddal, csak nem nagyon hallok ilyet a környezetemben, hogy ez lenne a gond. Az igazság az, hogy túlsúllyal is indultam anki, 71 kg-mal, de úgy hogy nem voltam sosem rosszul, bőven 70 alatt vagyok. Ahogy olvasom a gond inkább az ellenkezője szokott lenni. Na ma megyek úgysi védőnőhöz, rákérdezem. Délelőtt 1-2 barack megy csak, meg a tejeskávém, mást nem is próbáltam, mert semmi sem megy. Ma azért egy fél teljes kiörlésű kifli már lement, de.... Mindent hozna szegény párom, csak sose tudom, h mit hozzon. Sajnálom, mert látom, hogy aggódik értünk, de tanácstalan vagyok.
Jó, azért még nem katasztrófális a helyzet, csak így nem hiszem, hogy a második felét kihúzhatom gond nélkül. Na meglátjuk mit mond a doki és a védőnő.
Mégegyszer köszönöm!
Sziasztok!
Védőnő szerint lehetséges, hogy a terhesség kihozott valamilyen glutén, liszt vagy ehhez hasonló érzékenységet és ezért fájhat a hasam a pékáruktól és tésztáktól. Szerinte mielőtt túlaggódjuk a dolgot próbáljak meg többször keveset enni, de úgy, hogy eszem vagy teljes kiőrlésű pékárut vagy nem búzából készült termékeket. Azonban, ha tudok zöldséget és gyümölcsöt enni az jó és nincs semmi gond nálam szerinte. :)
Hát most elmegyek veszek ilyeneket és remélem azzal jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!