Mennyire váltak be nálatok a babonák a terhességre és a baba nemére vonatkozóan?
Pl. ha a kismama sokat hány az első trimeszterben akkor kislány lesz a baba, ha alig vagy egyáltalán, akkor kisfiú.
Ha édeset kíván, akkor kislánya lesz, ha sósat akkor kisfia.
A barátnőm nagyon hisz ebben, ezek szerint akkor náluk kislány, nálunk meg kisfiú kellene, hogy érkezzen. Lehet csak nagyon szeretné, hogy igaz legyen :) Ha még tudtok ilyen "érdekességeket", akkor megoszthatjátok velem, jókat szórakozok rajtuk :)
Nekem teljesen bejött, de én sem hiszek nagyon benne.Ettől függetlenül nálam így alakult:
1. és 2. kisfiú: semmi bajom nem volt egész terhességet szinte észre sem vettem.Se hányinger se hányás, semmiléyen egyéb probléma.Savanyúságból megettem volna egy tonnányit, és mindig a hidegételeket, szendvicseket kívántam
3.kislány: 10-13.hétig émelygés, hányinger, folyamatos keményedések az egész terhesség alatt, derékfájás, pajzsmirigyprobléma, és az édeset kívánom folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!