Mennyire váltak be nálatok a babonák a terhességre és a baba nemére vonatkozóan?
Pl. ha a kismama sokat hány az első trimeszterben akkor kislány lesz a baba, ha alig vagy egyáltalán, akkor kisfiú.
Ha édeset kíván, akkor kislánya lesz, ha sósat akkor kisfia.
A barátnőm nagyon hisz ebben, ezek szerint akkor náluk kislány, nálunk meg kisfiú kellene, hogy érkezzen. Lehet csak nagyon szeretné, hogy igaz legyen :) Ha még tudtok ilyen "érdekességeket", akkor megoszthatjátok velem, jókat szórakozok rajtuk :)
Semennyire. Édeset kívántam inkább és heteket hánytam végig, mégis kisfiam lesz. :)
Egyébként írd be google-ba, hogy terhességi babonák, kiad egy csomót :)
5 gyerekem van. Soha nem volt hányingerem, kívánós sem voltam, 3 fiam van és 2 lányom.
Az elsőnél cefetül égett a gyomrom, mondták, hajas baba lesz. Valóban az lett, ahogy a többi 4 is gyomorégés nélkül.
Mindegyikükkel ugyanolyan formájú, "lányosan" kerek hasam volt.
Sokat hánytam, fiú volt a magzat, barátnőm nem hányt, lánya lett.
Én édeset sosem kívánok, terhesen se, kisfiunk lett.
Szerintem aranyosnak mondható, ha valaki ma hisz ebben. Én sose engedek házasulatlan nőt ebédnél sarokra ülni, inkább én vállalom be házasként. Mert akár igaz is lehet a mondás, ne kockáztassunk:D Persze csak viccből.:)
Nem hánytam, édeset kívántam, és mindenki kivétel nélkül azt mondja fiús pocakom van. Előtte azt mondták belőlem csak lányt néznek ki, mamák rózsaszín ruhákat vettek, vagy kislánynak hívták amíg ki nem derült, hogy fiúnk lesz.
Nem hiszek ebben, de tény hogy boldog boldogtalan tippelni próbál. Rájuk hagytam a dolgot. :)
Nekem annyi, hogy lányom lesz és a gyümölcsöket kívánom, sósat, húsos ételeket nem annyira.
De a hasam fiús, nem sokat hánytam, azt is a vitamintól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!