Baj lehet abból ha 32 hetesen néha eszembe jut mi lesz ha
beteg lesz a kislányom?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy baj e, hogy sokan mondják hogy ez a dolog fejben dől el, de attól hogy gondolok rá néha még gond lehet?
Eddig minden rendben volt vele is meg velem is, de egyszerűen akaratlanul is néha eszembe jut hogy mi lesz ha...
Túl szépnek tartom azt hogy minden rendben menjen a szüléssel és utána is, mert a terhességem eddig teljesen jó volt, élveztem minden percét, az elején se volt se hányingerem, se émelygés se semmi. Dolgozni is tudok még a mai napig. Tehát minden olyan jól alakul és talán ezért tűnik hihetetlennek hogy a szülés után is minden szép és jó legyen. Ez normális vagy én vagyok az idióta? Hogyan tudnék ezen változtatni?
2008. szept. 28. 22:59
1/4 anonim válasza:
Egy biztos: Negatív gondolatok,negatív dolgokat hoznak!!!
2008. szept. 28. 23:02
2/4 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy vannak ilyen gondolataid, minden anyukának vannak. És ettől semmi baja nem lesz a babádnak, ne aggódj.
Arra azért készülj fel lelkiekben, hogy a szülés sosem úgy zajlik, ahogy azt elképzeled, szinte mindig van egy-két momentum, ami talán nem annyira fog tetszeni, nem lesz tökéletes. Dehát az élet már csak ilyen... :)
2008. szept. 28. 23:02
3/4 anonim válasza:
Nem értek egyet az előttem szólóval.A kisfiam 20hetes,és minden teljesen tökéletes volt.A baba azonnal összejött,teljesen rendben fejlődött,a 32.héten befordult,és a 38.héten 2 órás vajúdás után fájdalomcsillapítás és gátmetszés nélkül született meg.Én végig hittem benne,h minden rendben megy majd,és ezt meg is beszéltem vele mindig.Pedig tarthattam volna a dolgoktól.Már régen szültem-16 éves a nagyfiam-és 36 éves leszek...minden kismama fiatalabb volt nálam a kórteremben,de ilyen könnyen senkinek se ment a dolog.Sztem minden az agyban dől el.És azóta is tündér a fiam.8 hetes kora óta teljesen végig alussza az éjszakát-21-08-ig-nem volt hasfájós,és egész nap elbűvölően mosolyog.Szóval fel a fejjel és csak pozitívan!Könnyű szülést.
2008. szept. 29. 00:14
4/4 anonim válasza:
Ne akarj ezen változtatni,bizony ez normális akárki akármit mond.Én is rettegtem...Csodaszép egészséges lányom lett.Itt nem arról van szó,hogy bebeszéli magának a kérdező a bajokat."Egyszerű"természetes aggódásról beszél.Ami valljuk be nincs olyan nő akinek a fejében ne fordulna meg legfőképpen az utolsó időkben.Azonkívül hányszor hallunk "rémtörténeteket"!!Az hogy a másvalakivel történt csak nézőpont kérdése ki az a másvalaki.Normális kereteken belül ez normális!De ha esetleg van rá módod és lehetőséged menj el egy 4 d uh-ra.Ha magad látod hogy minden rendben megnyugszol!További szép babavárást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!