Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok! A halovány pozi is...

Lányok! A halovány pozi is teljes értékű pozi, ugye? Holnap teszteljek még egyet? Vagy ne?

Figyelt kérdés
ma reggel,mensi előtt 2 nappal pozi lett a tesztem időn belül,de még nem olyan erős mint a kontroll vonal.
2010. ápr. 16. 08:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia, gratulálok!!! :) Igen, a halvány teszt is pozitív, mert tévesen halvány nincs.

Ha ma teszteltél, holnap amúgy sem lenne értelme, mert a HCG a szervezetben 2 naponta duplázódik. Ha esetleg maradt 1 felesleges teszt, akkor is inkább vasárnap csináld meg, hogy megnyugodj :)

De hidd el, a nagyon halvány is pozitív!

Nekem az első alig volt látható, de én láttam és azóta 31 hetes vagyok.

2010. ápr. 16. 08:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Az én halvány pozitív tesztem ma már 15 hónapos a 2. halvány pozitívom pedig 9 hetes pocaklakó:)

Gratulálok!

2010. ápr. 16. 08:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi lányok!:-)már nagyon vártuk ezt a kis csodát:-)
2010. ápr. 16. 08:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Nagyon gratulálok, minél előbb kérj időt a nődokitól!! :-)

Kívánom, hogy örömteli babavárásotok legyen!!!! :-)

Azért írd meg, ha voltál orvosnál, hog mit újság!!!

2010. ápr. 16. 08:47
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi:-)Még annyit,hogy melyik kismama vitamint ajánljátok?nektek melyik vált be?
2010. ápr. 16. 08:54
 6/10 anonim ***** válasza:
2.vagyok Elevit nekem nagyon jó volt!
2010. ápr. 16. 09:29
 7/10 anonim ***** válasza:
8.47-es vagyok, én is az elevitet szedtem. nekem is jó volt!
2010. ápr. 16. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babához:)

Magzatvédő vitamin: a hazai piacon most ami a legjobb az a Femibion.

Jó bababvárást

2010. ápr. 16. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Grtaulálok:) én Gravidát szedek, nagyon jo ez is, az Elevittöl székrekedésem volt..
2010. ápr. 16. 12:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Vitamin: legjobb a Femibion. Én próbáltam a Gravidát is, de nem bírtam, sajnos kijött minden. Az orvosom ezek után a Hipp Natal nevű készítményt ajánlotta, a DM-ben a legolcsóbb, 990 Ft két üveggel. Ez 3 heti adag. Plusz folsavat mindenképpen szedj mellé! :)

Sok boldogságot!

2010. ápr. 16. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!