Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mikor teszteljek...

Szerintetek mikor teszteljek először?

Figyelt kérdés

Tavaly májusban jött meg először a fiam születése után. Így alakultak a ciklusaim:

1. 29 napos

2. 28 napos

3. 35 napos

4. 30 napos

5. 27 napos

6. 27 napos

7. 29 napos

8. 32 napos

9. 28 napos

Most vagyok a 32. napon, és nem tudom, hogy meddig várjak.

A ciklus 7. és 19. napján voltunk együtt.

A fiammal pont 28 napos ciklusaim voltak, ő a 14. napon fogant.

Semmi jelet nem érzek, hogy meg akarna jönni. A fiammal volt mellfeszülés, hasszurka, most semmi. Meddig várjak?

2011. febr. 26. 10:30
1 2
 1/15 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem pont kihagytátok a peteérést. :-(

De ha esetleg lenne baba, akkor akció+14 nap, elvileg akkor már jó eséllyel kimutatja teszt.

2011. febr. 26. 12:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hét elején már tesztelhetsz...annyit megér,hogy ne bizonytalanságban legyél.
2011. febr. 26. 15:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is tesztelnék, mondjuk várnék a hét közepéig talán.

Hasonló cipőben járok... Van már egy kisfiam, 4 éves múlt. Tavaly novemberben sajnos volt egy vetélésem (műszeres befejezéssel) 8 hetesen. Most volt az első hónap, hogy élesben próbálkoztunk azóta. Tegnap kellett volna megjönnie, este volt a wc papíron kicsi vérfoltszerűség. El is könyveltem magamban, hogy ez most nem jött össze. Viszont azóta semmiféle vérzés, folyás, semmi nincs. És én sem tudom eldönteni, mikor teszteljek.

Talán kedd vagy szerda reggel, ha addig nem jön meg.

Nagyon vágyom egy pozitív tesztre, de legalább annyira rettegek is tőle... csak minden rendben legyen.

2011. febr. 27. 15:29
 4/15 A kérdező kommentje:

Mi igazából nem próbálkozunk, ráhagyjuk a sorsra, hogy mikor jöjjön a baba. A fiamnál is így volt, egyáltalán nem védekeztünk, aztán egyszer csak kimaradt. Teszteltem, pozi lett.

Most is úgy vagyunk vele, hogy ha akar, akkor jöjjön, bár kicsit félek is tőle, mert még a fiam sem olyan nagy, meg épp most kezdődött a hiszti korszaka...

Szerdáig ha nem jön meg, tesztelek.

2011. febr. 27. 18:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk a fejleményeket.
2011. febr. 27. 18:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig késik?Nekem holnap lesz 2 hete.(múltkor írtál nekem, ugyanaz a gondunk)9 hós baba anyukája
2011. márc. 1. 18:33
 7/15 A kérdező kommentje:

Nekem sincs még semmi. Bár enyhe hasszurka van, már 2 napja, de lehet, hogy már inkább csak bebeszélem. :D

Holnap tesztelek...

2011. márc. 1. 18:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj már!Úgy izgulok!
2011. márc. 1. 19:13
 9/15 A kérdező kommentje:

Ma teszteltem Gabriellel, negatív lett, még csak szellemcsík sincs. Ma vagyok a 36. napon, és 17 napja voltunk utoljára együtt, úgyhogy már ki kellett volna mutatnia.

Itt más gond van, a héten már nem tudok, de jövőhéten megyek dokihoz.

2011. márc. 2. 10:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tegnap 18.33-as vagyok.2 hete késik, csináltam tesztet.Negatív.Holnap megyek én is orvoshoz, mert így nem jó.

2011. márc. 2. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!