Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hete voltam együtt a páromma...

1 hete voltam együtt a párommal, szerintetek mikor teszteljek először?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor, ha elmarad a mensid, rá néhány napra!

Nekem mindenféle terhestünetem megvan és én már 11 napja voltam a párommal (azaz akkor volt ovum), mégsem merek még tesztelni, kivárom amíg elmarad a mensim, addig van még kb. 2-3 napom...de utána is csak 1 hét múlva merek...

2011. márc. 15. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a nem várt mensi előtt 4-5 nappal már pozitív lett a tesztem. Nem bírtam már várni.
2011. márc. 15. 15:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolótól kérdezném;pénteken kellene megjönnie,szerinted már kimutatja?
2011. márc. 15. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kimutatja, péntek már mindjárt itt van, de azért pénteken vagy szombaton is tesztelj szerintem. Nekem úgy volt, hogy egy csütörtöki napon kellett volna megjönnie és előző vasárnap délután már halványan pozitív lett,másnap hétfő reggel is teszteltem, akkor már tisztán láttam a két csíkot. Az előző terhességemnél is a nem várt előtt 5 nappal már kimutatta a teszt a terhességet. Én tesztelnék a helyedben ma is és később is a biztos eredmény érdekében. Remélem az lesz, amit szeretnél!
2011. márc. 15. 15:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az utolsó válaszolónak is külön köszönöm.
2011. márc. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!