Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 23 volt ovum együtt is voltunk...

23 volt ovum együtt is voltunk mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 12:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
jovo het kozepe fele mar tesztelhetsz
2010. okt. 3. 12:45
 2/17 anonim ***** válasza:
nekem is pont 23-án volt :] majd írd meg mi volt, én is szerda felé tesztelek:)
2010. okt. 3. 14:39
 3/17 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy már nem nagyon merek tesztelni! Nagyon félek már! Neked van valami tüneted?
2010. okt. 3. 15:07
 4/17 anonim ***** válasza:
írtóra fáj a mellem, megkívánok dolgokat, pl. most ölni tudnék fagyiért :D elsírom magam pitiáner dolgozok, meg fáj a hasam, vagyis így feszít.. néha egykét percre, aztán elmúlik. Viszont beágyazódásnál nekem nem volt barnázás, nem tudom, hogy az mindenkinek van e :S majd kiderül:) nálad van valami tünet?
2010. okt. 3. 15:13
 5/17 A kérdező kommentje:
hát ha a párom hozzá ér a mellemhez akkor kirázz a hideg! Meg olyan ideges tudok lenne hogy szét robbanok mensi előtt szoktam így lenni. Meg néha szúr jobb oldalt aztán ennyi ja meg a derekam akar sokszor leszakadni..Szerinted jelenthet valamit???
2010. okt. 3. 15:17
 6/17 A kérdező kommentje:
Nekem se volt soha bara folyásom....Az előzőnél sem
2010. okt. 3. 15:18
 7/17 anonim ***** válasza:
ja meg sokat pisilek, de az lehet a hideg miatt is. hát nem tudom.. amiket leírtál az lehet menses közeledte miatt is:) van már egy gyerkőcöd?
2010. okt. 3. 15:35
 8/17 A kérdező kommentje:
A statisztika szerint 7-én kellene megjönni-e. De amikor terhes voltam akkor is meg jött és csak 2 napig volt meg és 2 hónapja ugyan így van teszteltem szeptemberbe negát. Akkor nem tom, hogy mi van
2010. okt. 3. 15:39
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha akkor volt ovud, akkor elvileg hétfőn már nagyon halványan mutathat a teszt. Viszont az a biztos, ha szerdán csinálod!
2010. okt. 3. 17:57
 10/17 A kérdező kommentje:
És milyen érzékenységű tesztel csináljam?
2010. okt. 3. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!