Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az ultrahangra mindig teli...

Az ultrahangra mindig teli húgyhólyaggal kell menni?

Figyelt kérdés
26 hetesen megyek legközelebb orvoshoz és már elég nehéz "tartani". Az elején tudom, hogy kell mert akkor még nagyon pici. Nekem csak hasi ultrahangom volt eddig. De most már elég nagy, gondolom most már így jól fogja látni.

2016. júl. 17. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sose mondták, hogy azzal menjek, pedig a 12. héttől már hasi uh volt. Mindig pisiltem előtte, mert 45 perc volt az odaút a kórházig. Kérdeztem a dokit, mondta, hogy nem számít, jó az uh gép.
2016. júl. 17. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Elején szokták javasolni,hogy kiemelje a méhet.nyugodtan mehetsz pisilni ennyi idősen uh előtt☺
2016. júl. 17. 13:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2016. júl. 17. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk(zugló sztk) ki van írva már a folyosón is, hogy uh előtt menni kell pisilni. Kár hogy a higéniai körülmények hagynak némi kívánnivalót....
2016. júl. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!