Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasi ultrahangra teli húgyhóly...

Hasi ultrahangra teli húgyhólyaggal kell menni? 21 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Elore is koszi!
2009. okt. 11. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Engem el is küldtek előtte WC-re.
2009. okt. 11. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A folyadéktól nem látszik semmi.
2009. okt. 11. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Így van, általában kiküldenek pisilni, ha tele van a hólyag...
2009. okt. 11. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem eddig csak hasi uh-m volt. Legutóbb voltam előtte WC-n, dokinő mondta, hogy nem kellett volna, de ekkor 10hetes voltam. Azt mondta a későbbiekben már nem fog számítani, így szerintem menj el előtte nyugodtan Wc-re.
2009. okt. 11. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem!
2009. okt. 11. 18:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen koszonom a válaszokat! Csakazért kérdeztem, mert a doki nem mondta, de a novérke azt mondta, hogy teli húgyhólyaggal menjek. Hát most nem tudom, max kikuldenek pisini.
2009. okt. 11. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Teli hólyaggal jobban látnak mindent. De ez inkább a terhesség elejére vonatkozik, 21 hetesen mindegy, hogy pisilsz-e elötte vagy nem, mert már elég nagy a magzat, hogy lássák.

2hetes baba anyucija

2009. okt. 19. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!