Terhesnek, várandósnak vagy áldott állapotúnak érzed jelenleg magad?
Mindenik szó más-más lényegét ragadja meg ugyanannak az állapotnak, ezzel lehet kicsit eljátszani :)
Én jelenleg áldott állapotúnak érzem magam, nincs rosszullét, nem is volt; nyugodt vagyok és végre van időm olyan dolgokra, amire eddig évekig nem volt :)
Ti hogy vagytok ezzel jelenleg?
12.válaszoló
Nyugi nem lesz mindig így. Úgy kb a 30.hétig igazán bájos egy kismama de hidd el a végén már minden csak nem szép és csinos.
Én meg most is sok dicséretet kapok mert 4 nappal hordtam eddig túl és a helyzethez képest jól tartom magam. De egy kissé vizesedo boka és láb na meg egy 4 kilosra saccolt babával a hasamban minden vagyok csak nem szép és jó nő.
Utolsó vagyok az kimaradt hogy persze a dicseretek nálam is olyanok hogy ugye nem hagytam el magam és baromi csinosan oltozkodom. Mintha nem kismama lennék hanem divatos nő. Tegnap a kórházban is megdicserte a nővérke a ruhám hogy nagyon jó és olyan hangulatú a szettem mint aki a tengerpartrol libbent be.
De ilyenkor már inkább ilyen dicseretek vannak nem pedig mint nő kapom.
Az első hetekben a terhességnél is rosszabb állapotban voltam, minden "trükk" ellenére egész nap rosszul voltam, még a vizet is kihánytam. Utána kicsit jobban lettem, de akkor meg vashiány és alacsony vérnyomás miatt állandóan fáradt voltam, meg sok minden összejött addigra, lelkileg nagyon nehéz időszak volt a terhességem. Nem baba miatt, hanem ugye minden más miatt, nem tudtam igazán a babavárásra koncentrálni. Ilyenkor "terhes" voltam.
A vége felé a lelki dolgok rendeződtek, akkor már boldogabban vártam a babát, viszont nagyon jött fel a gyomorsavam, 10 percenként pisiltem, sehogy se volt kényelmes és nagyon viszketett a hasam és a mellem. Viszont itt már tényleg várandós voltam. :)
A férjem direkt kerülte a Terhesség szót, ő végig úgy beszélt rólam, hogy várandós vagy áldott állapotú voltam. :) Mondjuk neki meg én voltam a teher a mindenféle bajom miatt, de hősiesen elviselt. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!