Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesnek, várandósnak vagy...

Terhesnek, várandósnak vagy áldott állapotúnak érzed jelenleg magad?

Figyelt kérdés

Mindenik szó más-más lényegét ragadja meg ugyanannak az állapotnak, ezzel lehet kicsit eljátszani :)

Én jelenleg áldott állapotúnak érzem magam, nincs rosszullét, nem is volt; nyugodt vagyok és végre van időm olyan dolgokra, amire eddig évekig nem volt :)

Ti hogy vagytok ezzel jelenleg?

2016. júl. 16. 10:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40+4 inkább terhesnek és türelmetlenek érzem magam. Aldottnak a legkevésbé sem.😁
2016. júl. 16. 14:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Milyen szép kérdés! :) Én így a 21.héten áldottnak érzem magam ,de gondolom minél nagyobb lesz a pocakom és több a kellemetlenség annál inkább lesz teher. Egyébként nem voltam soha egy csúnyaság, de egyszerűen az elmúlt 1 hónapban annyi bókot kapok hogy tényleg kezdek büszke lenni magamra! :)
2016. júl. 16. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Áldott állapot nekem olyan csopögősnek tűnik,de én azt mondom,h babát várok,de inkább terhes vagyok főleg az utóbbi időben mikor 15 percenként pisilni járok,fáj a medencém,derkam,és épp a bordáimat rugdossa előszeretettel,mert már fejjel lefelé van.31 hetes
2016. júl. 16. 16:06
 14/19 anonim ***** válasza:

12.válaszoló

Nyugi nem lesz mindig így. Úgy kb a 30.hétig igazán bájos egy kismama de hidd el a végén már minden csak nem szép és csinos.

Én meg most is sok dicséretet kapok mert 4 nappal hordtam eddig túl és a helyzethez képest jól tartom magam. De egy kissé vizesedo boka és láb na meg egy 4 kilosra saccolt babával a hasamban minden vagyok csak nem szép és jó nő.

2016. júl. 16. 16:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok az kimaradt hogy persze a dicseretek nálam is olyanok hogy ugye nem hagytam el magam és baromi csinosan oltozkodom. Mintha nem kismama lennék hanem divatos nő. Tegnap a kórházban is megdicserte a nővérke a ruhám hogy nagyon jó és olyan hangulatú a szettem mint aki a tengerpartrol libbent be.

De ilyenkor már inkább ilyen dicseretek vannak nem pedig mint nő kapom.

2016. júl. 16. 16:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Úgy a 15. hétig terhesnek, 10 kilót fogytam a folyamatos hànyástól, alig ettem és semmi erőm nem volt. Most nem is érzem, hogy terhes vagyok, a hasam nem valami nagy, nem híztam egy dekát sem és baba mozgását sem érezni még annyira erősen, főleg napközben. 21hkm
2016. júl. 16. 18:16
 17/19 anonim ***** válasza:
12 hétből eddig 5-t hánytam (kétnaponta, már szinte időpontra jön)...terhes vagyok!!!! Remélem elmúlik. Védőnőhoz aug 3.-án megyek. Kíváncsi vagyok mennyit mutat majd a mérleg.
2016. júl. 16. 19:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Az első hetekben a terhességnél is rosszabb állapotban voltam, minden "trükk" ellenére egész nap rosszul voltam, még a vizet is kihánytam. Utána kicsit jobban lettem, de akkor meg vashiány és alacsony vérnyomás miatt állandóan fáradt voltam, meg sok minden összejött addigra, lelkileg nagyon nehéz időszak volt a terhességem. Nem baba miatt, hanem ugye minden más miatt, nem tudtam igazán a babavárásra koncentrálni. Ilyenkor "terhes" voltam.

A vége felé a lelki dolgok rendeződtek, akkor már boldogabban vártam a babát, viszont nagyon jött fel a gyomorsavam, 10 percenként pisiltem, sehogy se volt kényelmes és nagyon viszketett a hasam és a mellem. Viszont itt már tényleg várandós voltam. :)

A férjem direkt kerülte a Terhesség szót, ő végig úgy beszélt rólam, hogy várandós vagy áldott állapotú voltam. :) Mondjuk neki meg én voltam a teher a mindenféle bajom miatt, de hősiesen elviselt. :P

2016. júl. 16. 21:38
 19/19 anonim ***** válasza:
A 33. Hétig minden klappot semmi bajom nem volt élveztem. Így a végén már a bugyim tele úgy fáj mindenem, mennék már szülni 39 hetes vagyok.
2016. júl. 18. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!