Jósló fájásnál mit hol hogyan kell/ene éreznem?
ma voltam dokinál és azt kérdezte érzek e már méhösszehúzódásokat.Mondtam neki,hogy inkább csak feszítést,nyomást érzek teljesen lent.Ma ilyen futkosós napom volt,és ebéd után le kellett feküdnöm,mert olyant éreztem,mint mielőtt megjönne a menzesem.Nem görcsölt,nem szúrt,csak tompán éreztem a méhem eredeti helyét.Kb 5-7percig tartott.Néha ha megyek,bele nyilall a belső combomba,és a derekam is fájni szokott.34+3hetes vagyok
Ki hogy mikor érezte a jóslókat?
Szia, én ma voltam dokinál, nekem annyit mondott.. h nincs több futkorászás és városba mászkálás.. hanem sok pihenés fekvés...
34 heteske :)
azt hiszem nekem erőm sem lenne a futkozáshoz,városba menetelhez.Ma csak a falu közepén lévő boltba kellett volna mennem,de egyszerűen nem voltam képes azt a 25percet sétálni.A másfél éves fiammal is alig bírok lépést tartani.
ma szinte egész délelőtt fizikailag rosszul voltam,nagyon nehezen tudtam helyet változtatni,folyamatosan émelyegtem,ha ittam ha ettem,mindegy volt.Gondoltam ledőlök ebéd után aludni a fiammal.2órát aludtam 3xi megszakítással.egyszerűen nem normális,hogy a bal oldalamon már nem is tudok feküdni,a jobb meg hosszú távon bezsibbad.a lábaim mint két érzéketlen fatuskó...áááá
pedig majd szeretnék(5év múlva) egy kislányt is,akkor mi lesz,a végére belerokkanok? :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!