Mikortól foglalkoztatok tudatosan a "pocaklakóval"?
Figyelt kérdés
Foglalkozás alatt értek például zenehallgatást, beszélgetést hozzá, stb. Állítólag amilyen zenét hallgat az anyuka olyat fog szeretni a baba is :) Már ha van igazságalapja.2016. júl. 14. 12:28
11/12 anonim válasza:
Maydy4-nek: 7-es válaszoló vagyok. Kutyám ugyan nincs, de macskám volt és beszéltem is hozzá, ha ezért kérdezted. Nekem a babánál azért okozott gondot ez az egész szerintem, mert nem tudtam elképzelni. Nekem látnom kell valamit, hogy úgymond kézzel foghatónak érezzem. Nem tudok elvonatkoztatni. Nekem ez már túl spirituális....
12/12 anonim válasza:
Zenét nem hallgattatok vele.
kis rövid mondatokat szoktam neki mondani. Pl.:.Apa nemsokára jön haza.
Majd anya pocijából gyorsan ki kell bújni, hogy ne nagyon fájjon.
Most megyünk kisruhát venni.
Ilyeneket.......
És.olyankor mindig megsimizem.
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!