8 hetes kismama vagyok és élénk piros sok vérzésem van. Járt már valaki igy?
Figyelt kérdés
8 hetes kismama vagyok. Tegnap el kezdtem nagyon ömleni. Rögtön mentem az ügyeletre ultogestet ès magnèziumot irtak fel. A picinek volt szìvhangja. Meg maradhat a babàm? Màr szedem a gyògyszert de mèg mindig nagyon vèrzek2016. júl. 13. 17:29
11/22 anonim válasza:
Szia!
Engem 10. héten öntött el a vér, hatalmas alvadt darabokkal, rémes volt ahogy dőlt a vér. Rögtön befektettek a kórházba, szigorú ágynyugalom, plusz én is szedtem gyógyszert. A baba megmaradt hála égnek, épp itt azunyókál mellettem, lassan 1hónapos lesz. :)
Pihenj nagyon sokat, drukkolok, hogy rendben legyetek!
13/22 anonim válasza:
4 hetesen pecsételni kezdtem.6 hétig vérezgettem hol erősebben hol gyengébben.Magnéziumot és dicynonet kaptam.És szigorú fekvés.
Ezek után 13 hetesen elöntött a vér egy éjszaka.Rohantam az ügyeletre.Dicynone és magnézium infúziót kaptam 2 napig majd ezeket gyógyszerben és szigorú fekvés....
Már 16 hónapos!Drukkolok!
14/22 Snorri válasza:
5 hetesen kezdtem vérezni, kétszer ügyelet, egyszer befektettek 1 hétre. Kb. 10 hetes koromig véreztem kisebb-nagyobb szünetekkel. Hol jobban, hol kevésbé. Mintha mindig meglenne, már nagyon sápadt voltam a végére. :)) Nagyon féltem, rettegtem. Ikreknek indultak, egyikőjük elhalt az elején, és így lett egy hematomám. 12 hetes koromig feküdtem, 3*3 utrogestan, ugyanennyi magnerot. Nagyon megviselt az egész, de a kis harcosunk velem küzdött, már 2,5 éves lassan, és tényleg egy küzdő típus. Gyönyörű, okos, és minden rossz pillanatot megérte miatta végigcsinálni! Kívánok neked sok erőt, kitartást! Írj majd, hogy mi a helyzet! Gondolj arra, hogy jövő ilyenkor már a karjaidban tarthatod, én mindig erre gondoltam! Feküdj, csak zuhanyozni, wc-re kelj fel!
15/22 anonim válasza:
Próbálj meg megnyugodni, a stressz és a fel-alá járkálás csak ront rajta, vedd be azokat amiket kaptál, és pihenj, amint nőgyógyászhoz kerülsz, majd számolj be mi volt :) drukk
16/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm mindenkinek a sok hasznos tapasztalatot. Remèlem ma vagy holnap tud fogadni a nőgyógyász, mindenkèpp megirom amit mondott. Addig csak pihenek ès szedem a gyògyszereket. Köszönöm a sok vàlaszt. Jòl esik ilyen sok pozitiv törtènetet olvasni.
2016. júl. 14. 08:07
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a szurkolàst ès a tàmogatàst. Sajnos ma elment a baba.
2016. júl. 14. 15:10
18/22 anonim válasza:
Jajj, sajnálom kérdező.
De fel a fejjel, mindig van újabb esély, az a legfontosabb, hogy semmiképpen se roskadj magadba.
19/22 anonim válasza:
Én is nagyon sajnálom, átéltem én is, adj időt magadnak meggyászolni, idővel megnyugszol majd és legközelebb sikerülni fog.
20/22 anonim válasza:
Jajj istenem :'( Nagyon sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!