8 hetes kismama vagyok és élénk piros sok vérzésem van.
Járt már valaki igy?
Sajnos nem tudhatjuk mi lesz.
Szurkolok!
2016. júl. 13. 17:45
Hát sok jóra ne számíts de hátha. Sajnos az orvosok sem tudnak mit tenni ilyenkor. Azért a héten keress fel egy dokit hogy nézzen meg.
2016. júl. 13. 17:46
Reménykedjünk benne hátha nem lesz baj.
Én nagyon szurkolok. De azért pár napon belül szerintem menj el orvoshoz megint.
2016. júl. 13. 17:51
4/22 A kérdező kommentje:
Mar rögtön hivtam a nődokimat, de ő azt mondta ne aggodjak. Kèrtem tőle màr időpontot a hètre, de mèg sajnos nem reagàlt vissza. Köszönöm a szurkolàst. Nagyon izgulok. Nagyon szeretnènk a babàt
Nyugi, nekem is volt ilyen, nővéremnek is. Ha elmentél dokihoz, és felírta ezeket, akkor amit még tehetsz, hogy pihensz és fekszel! Valamint menj el megint dokihoz, amint fogad!
2016. júl. 13. 18:05
12. hétig, hetente, -persze mindig hétvégén- elöntött a vér. De nem kicsit. Hívtam az orvosomat, szaladtunk a kórházba, nem volt semmi baj a babámmal. Hihetetlen volt, azt hittem minden alkalommal, hogy elvetéltem. De nem. 23 éves a "kisfiam". Nyugi, a természet néha rossz tréfát űz velünk.
2016. júl. 13. 18:42
En 9 hetesen kezdtem el verezni. Mint kiderult, egy hematomatol. Egy honapig fekudtem, es imadkoztam, hogy ne mossa ki a ver a picit.
Az, hogy megmarad-e a babad, attol fugg, hogy miert es hol verzel.
2016. júl. 13. 18:46
8/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy leirtàtok mi törtènt veletek. Most picit megnyugodtam. Remèlem nàlam is ez van ami nàlatok. Szedem a gyògyszereket ès pihenek azota. Nem szeretnèm elveszìteni.
Szia.5hetesen kezdtem barnázni majd vérezni.rohantunk a kórházba szerencsére nem méhen belül jött a vér.utána hetekig barnáztam,már rosszul voltam minden pisilésnél rettegtem.szép lassan kezdett elmúlni végül 8hetesen újra piros vér.irány a kórház megint,szerencsére rendben volt a baba.aztán még kb egy hét barnázás és végre a 9. hétre elmúlt.kitartás,pihenj sokat,drukkolok.
11+4hetes kismama
2016. júl. 13. 19:22
Én is drukkolok, nekem kétszer volt ilyen, egyik baba nem maradt meg, 10 hetesen elvetéltem, másik megmaradt, hematóma volt, itt alszik mellettem. Ha van szívhang, azért az jó, de még bármi lehet, pihenj, relaxálj, szedd a gyógyszert, mást nem tudsz tenni.
2016. júl. 13. 19:35
Kapcsolódó kérdések: