Mit tegyek hogy ne rettegjek ennyire a miss ab-tól? AZért attól félek, mert annak nincs semmi jele.
NE is gondolj erre! Nincs semmi gondod remélem, ami miatt ezen kellene töprengened.Az aggódás viszont nem tesz jót a babának, ők mindent megéreznek. Csak pozitívan gondolkozz.Hidd el minden rendben lesz!
Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!Szorítok értetek!
Szia!
Ne agyalj ilyeneken, minden rendben van odabent.
Nekem sajna volt missed-em, de én megéreztem.Valahogy más volt minden, az érzéseim, és lehet, hogy a női megérzés jelzett, de tudtam, hogy baj van.Aztán rá 4 napra egyik este vérezni kezdtem.Tehát ez nem mindig tünetmentes.
De hidd el nálad minden ok, és igy is kell gondolkodnod, hisz a pozitiv gondolatok segitik az embert.
Élvezd, hogy egy kis élet fejlődik benned.Csodás dolog!!!
Boldog Babavárást!
25 hetes km.
Szia! próbálj beszélgetni a Babáddal!Hogy Te/Ti nagyon várjátok Őt, nagyon jó helyen van ,nagyon vigyázol rá...
Én véreztem 4 napra rá hogy kiderült Babát várok (5+5hetesen) és feküdnom kellett egész nap!így Nagyon sok időm volt elmondani Neki mennyire szeretjük,és mannyire várjuk...a vége sem volt egyszerű,de mégis simán szültem 3 nappal a kiírt időpont előtt egy hatalmas nagy lányt!3950 gramm 61 cm!Most 4,5 hós...
Nagyon sok boldogságot Nektek a Picihez!
És megérdemled, hisz Ő választott Titeket!
Órülj nyugodtan és hidd el, hogy ez a baba azért van a pocakodban, mert most kell hogy érkezzen hozzátok. És azért érkezik, hogy boldoggá tegye szüleit. Próbáld magad lekötni, olvasgatni, sétálgatni. Tudom, könnyű ezt mondani, de hidd el minden rendben lesz. Mi egy évet vártunk a picire és az elején én is aggódtam, de aztán rájöttem, hogy nem telhetnek így napjaim. Sőt annyi nehezen elviselhető tünetem lett, hogy a végén már kacagtam, hogy szegény manó azt sem tudja, hogy bizonyítsa be nekem, hogy bizony Ő itt van a pocakomban és jön nem sokára. Hány hetes vagy?
18 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!