Ki mennyi koffeint fogyaszt terhesség alatt?
Napi 2 gyenge (instant) kávét.
A vérnyomásom miatt is kell, amikor felkelek (délután is le szoktam dőlni, mert este megyek dolgozni), akkor szédelgek, amíg nem hat a kávé.
Heti egy doboz kólát átlagban, néha csokit, az első trimeszerben sok pohár kakaót. Egyébként napi 1 kávét ittam volna de csak a baj volt vele, émelyegtem a szagától, majd mikor ez elmúlt simán csak nem kívántam.
Egyébként nem sok, 1 kávé meg 1 deci kóla nekem nem tűnik soknak, ha egyébként nincs más. Nekem ugye itt a csoki, a kakaó, ezekkel együtt lehet nekem ez a mennyiség kissé sok lenne.
Ket normal erossegu kave siman belefer, ha a vernyomas nem magas. Tobb elvileg nem ajanlott.
En eleg eroset iszok nem terhesen 2-3-at egy nap tejeskave formajaban.
Terhesen ezt leredukaltam ket gyengebbre.
Ha kivantam meg, akkor ittam egy-egy koffeinmenteset is.
napi 2 kávé.
később, szoptatás alatt is.
Egy nap legfeljebb két kávé, több nem. Van, amikor egyet sem iszom, de másnap már hiányzik. Ez az egy dolog, amiről nem tudtam lemondani, előtte is kávéztam, napi 2-3-at ittam tejjel.
A vérnyomásom rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!