Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyi koffeint fogyaszt...

Ki mennyi koffeint fogyaszt terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Terhesség előtt volt,hogy 3 kávét is megittam.Amióta babát várok reggelente megiszok egy fél presszót sok tejjel,ritkán délután megiszom a másik felét és pár korty kólát,mert az jó hányingerre max 1-2 dl naponta.Ez sok koffein?
2016. júl. 12. 17:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Napi 2 gyenge (instant) kávét.

A vérnyomásom miatt is kell, amikor felkelek (délután is le szoktam dőlni, mert este megyek dolgozni), akkor szédelgek, amíg nem hat a kávé.

2016. júl. 12. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Heti egy doboz kólát átlagban, néha csokit, az első trimeszerben sok pohár kakaót. Egyébként napi 1 kávét ittam volna de csak a baj volt vele, émelyegtem a szagától, majd mikor ez elmúlt simán csak nem kívántam.

Egyébként nem sok, 1 kávé meg 1 deci kóla nekem nem tűnik soknak, ha egyébként nincs más. Nekem ugye itt a csoki, a kakaó, ezekkel együtt lehet nekem ez a mennyiség kissé sok lenne.

2016. júl. 12. 21:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Ket normal erossegu kave siman belefer, ha a vernyomas nem magas. Tobb elvileg nem ajanlott.

En eleg eroset iszok nem terhesen 2-3-at egy nap tejeskave formajaban.

Terhesen ezt leredukaltam ket gyengebbre.

Ha kivantam meg, akkor ittam egy-egy koffeinmenteset is.

2016. júl. 12. 21:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Más koffein tartalmú dolgot nem fogyasztok.szerencsére a csokit nem szeretem,mondjuk ez még megváltozhat 😊 soha nem lehet tudni.kakaót nagyon ritkán megkívánom.
2016. júl. 12. 21:37
 15/18 anonim ***** válasza:

napi 2 kávé.

később, szoptatás alatt is.

2016. júl. 13. 10:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Én energiaitalt is van, hogy iszok (nem mindennap). A főzött kávétól hányingerem van, az instantba meg a koffein nem értékelhető. A vérnyomásom nagyon alacsony, sok gondot okozott.
2016. júl. 13. 14:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy nap legfeljebb két kávé, több nem. Van, amikor egyet sem iszom, de másnap már hiányzik. Ez az egy dolog, amiről nem tudtam lemondani, előtte is kávéztam, napi 2-3-at ittam tejjel.

A vérnyomásom rendben van.

2016. júl. 13. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne igyatok kólát! Én a gyerekeimnek sem engedem,terhesen pedig egyetlen kortyot sem fogyasztok.
2016. júl. 21. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!