Átlátszó, kellemetlen szagú folyás. Mi lehet ez?
A vizeletvizsgálat a vizeletben mutatja az esetleges kórokozókat. Ahhoz, hogy megtudd, hogy van-e valamilyen hüvelyi fertőzésed, ahhoz hüvelykenet tenyésztést kell csinálni, ahhoz meg mintát kell venni a hüvelyből.
Én azt mondom, hogy ha kellemetlen a szaga, akkor az bármi lehet, lehet természetes is, de lehet akár fertőzéstől is.
Az én privát véleményem az, hogy nem szívesen járnék egy olyan orvoshoz, aki legyint a dolgokra, mint inkább vizsgálattal megbizonyosodna róla, hogy valóban minden rendben van-e. Vagyis én elmennék egy normális orvoshoz, aki csinálna tenyésztéses vizsgálatot. És ha ott az jön ki, hogy minden rendben van, akkor oké.
Nem mellesleg nem mindig okoz más tünetet egy fertőzés a folyás megváltozásán kívül.
Nekem volt olyan, hogy semmilyen tünetem nem volt, csak az éves rákszűrésre mentem, ahol csináltak kórokozóra is tenyésztést és kiderült, hogy gombás fertőzésem volt. Pedig nem viszketettem és nem volt kipirosodás sem, semmi égő érzés. A folyásom pedig világ életemben valamivel több volt, tehát ez nálam nem volt mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!