Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon kellemetlen. Segitenétek?

Nagyon kellemetlen. Segitenétek?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy nagyon bő folyásom van, nem szagos és nem kóros a színe sem.

És annyira sok folyik, hogy szét marja már elnézést de az egész nunimat kívül.

Az orvosnak hiába mondom, azt mondja nincs fertőzés gynoxin kúpot ír fel, de vissza jön 1-2hét alatt.

Bepanthennel, sudocremmel is kentem de nem jó egyik sem.

Tudnátok javasolni valami kenőcsőt esetleg ami enyhíti a "tüneteket" ?

Canestent is használtam, de nem jó.

38hkm

2016. márc. 2. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan ez volt, nagyon kellemetlen de csak a szüléssel múlt el.. :(

Neked sincs már sok, próbálj kitartani.

2016. márc. 2. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Nézd -bár nem vagyok orvos- de szerintem ez normális jelenség a szülés előtti pár hétben.Főként,hogy nincs egyéb panaszod (szag,viszketés...).Én is így vagyok egyébként mint te,gyakrabban cserélem a tisztaságit és többször megmosakszom,felfrissülök napközben.
2016. márc. 2. 14:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Próbálok. De sokszor a sírás kerülget. :(

Én is folyton tusolok alulról, és cserélem szinte óránként a tisztaságit.

Azon gondolkozom kamillával egy kicsit megtörölgetem, hátha :(

Köszönöm azért.

2016. márc. 2. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:

én Boraxot használok rá, az "megköti" vagy hogy is mondjam, nem olyan félelmetes miatta a folyás.:)

képzelheted, én még dolgozom, picit kényelmetlen jelenség...

38hkm

2016. márc. 2. 14:41
 5/9 A kérdező kommentje:

És ezt hogyan kell alkalmazni? :D

Huu, kitartást. :)

2016. márc. 2. 14:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is volt folyasom, de nem ilyen eros, mint Neked. Nekem tistzasagi betet eleg volt. Ez abszolut termeszetes terhesseg alatt, ugyh a Canestent felesleges hasznalni, m az a gomba miatti fertozesekre van.
2016. márc. 2. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:
A többszöri mosakodás az tiszta víz legyen, az se tesz ám jót, ha többször mosakodsz "szerekkel" még akkor sem, ha intim mosakodóról van szó, ha nem nem az akkor főleg!
2016. márc. 2. 16:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Aloe veras intim mosakodot hasznalok.

De at állok akkor a natúr vízre.

Remelem jo lesz.

Mindegy, ha szulessel megszűnik akkor nincs probléma, kibírom ezt a 1,5hetet. Csak utana múljon el.

2016. márc. 2. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem utána elmult vagy nem tűnt fel a vérzés miatt :D. Mindenesetre amire a vérzés megszűnt addigra folyás sem volt az tuti. 1-es
2016. márc. 2. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!