Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sárgás, kellemetlen szagú folyás?

Sárgás, kellemetlen szagú folyás?

Figyelt kérdés

Ugye nem lesz bajom hétfőig, akkor megyek nőgyógyászhoz!

18+6 hetes kismama

2012. dec. 8. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Addig amíg nem ég és viszket odalenn, addig nincs baj. Amint bármelyiket is érzed, azonnal doki!
2012. dec. 8. 22:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Hétfőig tuti nem. Nekem amikor biztosan tudtam hogy bakteriális fertőzésem van mert a kenetvételnél kiderült (tünetem nem volt), felhívtam a dokit csütörtökön, és azt mondta hogy hétfőn menjek (akkor rendel), mert ír antibiotikumot. Aztán egy másik alkalommal zöldes folyásom volt szag és viszketés nélkül akkor újra hívtam, kérdezte, hogy viszket e. Mondtam hogy nem. Amúgy is lett volna egy héttel később időpontom hozzá így nem kellett előbb mennem. Akkor megvizsgált és nem is adott rá semmit mert azt mondta terhesen ennyi folyás normális. Aztán később viszketni kezdett így újra hívtam, akkor még aznap behívott, de nekem úgy tűnt hogy csak azért hogy ne szenvedjek nem azért mert olyan sürgős lenne. Mert mondtam is neki hogy azért hívtam mert nem tudom hogy kell e aggódnom e miatt és azt mondta hogy emiatt nem kell de ha panaszt okoz akkor menjek. De itt a GYK-n az ilyen kérdésekre mindig az a válasz hogy azonnal doki. Bocsi kicsit hosszú lett. :)
2012. dec. 9. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!