Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik időpontban fogok szülni?

Melyik időpontban fogok szülni?

Figyelt kérdés

Menses szerint május 28-ra vagyok kiírva, de a baba méretei szerint június 11-et mondtak a 12, 18 heti UH alapján. Én is tudtam hogy késöbbi lehetett a peteérésem, mert csak elmaradt mensi után 2 hét múlva lett csak pozi a teszt.

Most amikor voltam 32 heti UH-n már azt mondták hogy a méretei mégiscsak a mensi-hez kiírt időponthoz igazodik. tehát nagyobb a baba.

Járt már így valaki?

2010. ápr. 15. 15:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A baba méretei a meghatározóak, azt figyelik a dokik. Én július 1O re vagyok kiirva, az ultrahangos eredmények alapján. Mivel minden UH alkalmával ugyan az a fenti időpont jön ki a baba méretei alapján igy a mensis időponttal soha nem is foglalkoztunk mivel az több mint két héttel hamarabb lenne.

Én június elején összepakolok mindent a kórházba menéshez utána ha eljön az idő akkor megyek. Ez már a második babám, de azért már jó lenne két hónappal öregebb lenni :)

2010. máj. 26. 22:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még nagyon az elején járok, de máris két időpontom van. Menses szerint 9 hetes, uh szerint 7 hetes terhes vagyok. Érdekes. A kisfiam 2 éves, és vele nem volt soha ilyen. 2008 május 11-re voltam kiírva, és május 17-én született meg. Én tudtam, hogy késni fog, mert nekem 33-34 naposak a ciklusaim, így ugye később is van a peteérés, mint egy 28 napos ciklusú nőnél.

Könnyű szülést kívánok!

2010. máj. 27. 08:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia!Mensi szerint júni 16-ra vagyok kiírva,de uh szerint 2 héttel kisebb a baba így júli 5-e lett a szülés várható ideje!:):)Majd csak megszületik valamikor!:):)Bent nem marad!!:)35 hetes kismama
2010. máj. 27. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!