Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elöbb szülni hogyan?

Elöbb szülni hogyan?

Figyelt kérdés
tényleg lehet inni málnalevélteát hogy hassunk rá?valakinek valami módszer ami bejött?
2011. nov. 15. 19:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Akárhány ismerősöm van, aki itta a málnalevél teát mind túlhordta a babáját, úgyhogy ez szerintem nem jó módszer az "előbb szülni"-re.

Miért akarsz előbb szülni? Az más, hogy ha már túlhordtad és meg szeretnéd valahogyan indítani, de előbb szülni?

2011. nov. 15. 19:25
 2/18 anonim ***** válasza:

tudtommal málnalevél teát a méhszáj nyilásának elősgitésére isszák, h szüléskor gyorsabban táguljon a kismama....

lehet olvasni praktikákról...lépcsőzés-sex-van vmi koktél (itt is emlegették már sokan)

de szerintem nem jó ebbe beleavatkozni...jön a pici amikor készen áll rá. mondjuk ismerek olyant aki minden praktikát bevetett de sehogy nem birta "kitessékelni" a kicsit:)

2011. nov. 15. 19:32
 3/18 A kérdező kommentje:
már elmúltam 38 hetes,annyira várom.már jöhetne.
2011. nov. 15. 19:32
 4/18 anonim ***** válasza:
Még"csak" 38 hetes?Nekem is nagyon nehéz volt már a végén,és vártam hogy megszülessen a kislányom.Ennek ellenére a 42.héten indítottak.
2011. nov. 15. 20:24
 5/18 anonim ***** válasza:
Én is pont kiakartam írni ezt a kérdést:-) Mondjuk én a 40 hétbe vagyok:-( A hasam fent és nem akar a kisasszony kibújni:-( Pedig, ha jövőhét hétfőig nem jön császár lesz, azt meg nem szeretném. Szóval anyukák, ha van tuti tipp várom:-)
2011. nov. 15. 20:34
 6/18 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

20.24-es vagyok.Mint írtam nálam indítottak.De nekem is nagyon fent volt a kislányom,és még hátra is tartotta a fejét.Ezért nekem is császár volt.Akarjuk vagy nem ha nincs más megoldás.

2011. nov. 15. 20:37
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Azt mondják a forró fürdő, az ugrálás, a nagyobb zögykölődés pl ha átmész gyorsan egy fekvőrendőrön és van valami keserű szirup!jah és a szex!ezek mind beinditják!de a legveszélyesebb ha valaki a 38 héten szül!

7 hetes kismami!:)

2011. nov. 15. 21:24
 8/18 A kérdező kommentje:
miért?szerintem ez butaság,miért lenne veszélyesebb mint a 37 vagy 39. hét?elsöt 37 hetesen szültem,az sem volt veszélyes,teljesen normális szülés volt.
2011. nov. 15. 21:30
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Azért meg a 37 hiten egy része kivan fejlődve a másik részét ha kell gépekkel elősegitik mármint a frjlődését!38 hét abban meg sok minden fejlődik!!!én orvostól hallota és nagyon sok cikket ezzel kapcsolatban!a googliban nagyon sok ilyet olvashatsz,
2011. nov. 15. 21:35
 10/18 anonim ***** válasza:
Hát ez baromi sz.. fogalmaztam meg!(hét) nem tudom pontosan leírni de itt a gyakorin is volt már ezzel kapcsolatban kérdés!de tényleg a googliba utánna tudsz nézni!
2011. nov. 15. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!