Ha az uh eredményei alapján 32hét 6 naposak vagyunk akkor előbb fogok szülni vagy mit jelent!? 30hetes vagyok
Én is hasonlóan jártam, amikor elmentünk 3-4D-re. Mondtam is a dokimnak, hogy sokkal nagyobbnak mérte az a másik orvos a babánkat. Az UH-nál 1-2 mm is sokat számít és hogy a doki hogy méri. Külső átmérőtől a belső átmérőig a koponyacsontnál, vagy külső-külső.
Az a lényeg, hogy egészségesek legyetek, a valós méretek és a súly úgyis csak a születés után derül ki.
Boldog babavárást!
Az 1. gyerekemre is azt mondták, hogy 2 héttel nagyobb a koránál. Ennek ellenére 41.héten szültem, 4,17 kg.
Most a 2. terhességem alatt a baba 3 héttel nagyobb a koránál, azt mondta a doki, hogy számítsak egy 4,5-5 kg-s babára! Rákérdeztem, hogy akkor nem csak nagyobb, fejlettebb is, szóval ha 3 héttel előbb szülök, az nem baj? Azt mondta, hogy ez nem azt jelenti, ha 37. hétnél előbb szülök, akkor koraszülött, akármekkora. Ez csak azt jelenti, hogy jó nagy gyerek lesz, és kész.
Ha az 1. trimeszterben a korának megfelelően fejlődött, akkor el sem számolhatták, mert akkor még nagyjából egyformán nőnek. Na, meg én egész pontosan tudom, hogy mikor fogant, mert használtam ovulációs tesztet.
az első kisfiunknál azt mondták, hogy 2 héttel nagyobb a koránál és a 38. héten született is meg :)3500 grammal.
ost a második kisfiunknál a 4D uh október 24-et írt ki szülési dátumnak a méretek alapján okt.23.-án megszültem, amúgy november 04-re voltam kiírva. 4kg 20-al született a 38. héten :)
mind a 2 kisfiu. az első 18 hónapos, a második 8 hetes :)
minden jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!