Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elöbb szülni hogyan?

Elöbb szülni hogyan?

Figyelt kérdés
tényleg lehet inni málnalevélteát hogy hassunk rá?valakinek valami módszer ami bejött?
2011. nov. 15. 19:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
a fiamnak a 37. héten semmiféle segitség nem kellett,semmiféle plusz ellátást nem kapott,az aphgarja 9 volt,az is azért mert a börszinre csak 1 pontot kapott a 2 helyett.semmit nem kellett fejleszteni rajta,ha nem sárgul be a 3. napon akkor megyünk haza mint a többi,aki 40 hétre lett.
2011. nov. 15. 21:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Értem!nem akartalak megbántani én csak azt mondtam amit nekem mondtak és amiket olvastam!és leirtam azokat a tanácsokat amiket ilyen helyzetben mások alkalmaznak!
2011. nov. 15. 21:51
 13/18 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules.. ebben vannak "szülés megindittó koktélok"
2011. nov. 15. 21:58
 14/18 anonim ***** válasza:
amit írt valaki, én úgy olvastam, hogy nem a 37. és 38. hét között van eltérés, hanem a 7. ill. 8. hónap között, de nem tudom, mi. Én is 38. héten szültem, a fiamnak semmi baja.
2011. nov. 16. 09:06
 15/18 anonim ***** válasza:

"Azért meg a 37 hiten egy része kivan fejlődve a másik részét ha kell gépekkel elősegitik mármint a frjlődését!38 hét abban meg sok minden fejlődik!!!én orvostól hallota és nagyon sok cikket ezzel kapcsolatban!a googliban nagyon sok ilyet olvashatsz,"

Szerintem is, ezt benéztd már bocsi. Ha v.ki 7 hónapra szül az még okés, ha v.ki 8 hónapra az gázosabb. Mert a 8.hónapban fejlődik a tüdő vagy v.mi ilyesmi. A 36.-37.hétre már teljesen készen van a baba, a tüdeje is kivan teljesen fejlődve. Már csak a kg-kat szedi magára.

37+4 hkm :)

2011. nov. 16. 10:40
 16/18 anonim ***** válasza:
A baba tüdeje folyamatosan fejlődik!én is ilyet hallotta!de utánna lehet nézni a neten!
2011. nov. 16. 11:04
 17/18 anonim ***** válasza:
A 38.héten már teljesen ki van fejlődve a baba.Ha 32.hétre születik a baba na akkor van gond.Szerintem.
2011. nov. 16. 12:12
 18/18 sumergo ***** válasza:

Mikor betöltöttem a 38. hetet, úgy éreztem, még rengeteg lehet hátra, és nagyon szerettem volna siettetni a dolgot. Rá 3 napra felment a vérnyomásom 165/110-re, befektettek, másnap reggel elkezdett leválni a méhlepény, öt perc alatt döntöttek a sürgős császármetszésről altatással (altató orvos félt, h egyéb komplikáció is lehet a vérzés miatt, ezért nem volt hajlandó spinálist adni, pedig azt szerettem volna inkább), még megijedni sem volt időm! Így 38+4-nél született a kislányom, 9/10-es apgarral, makkegészségesen. Szóval nem tudhatod, lehet 3 nap múlva már magadhoz ölelheted a babádat!

Off: 37. betöltött héttől már semmi gond nem lehet a baba fejletlensége miatt. Mikor én vérezni kezdtem, megvizsgált az orvos, kérdezte, h hol is tartok, mondtam, h betöltöttem a 38. hetet, akkor bólintott, h az már nagyon rendben van, megyünk császármetszésre, kerítsenek egy altatóorvost. Úgyhogy nem hiszem, hogy orvos mondana olyat, hogy a 38. hét még nem jó. Sőt, az előre programozott császármetszéseket általában a 38. betöltött hét után pár nappal szokták végezni.

2011. nov. 16. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!