Elöbb szülni hogyan?
"Azért meg a 37 hiten egy része kivan fejlődve a másik részét ha kell gépekkel elősegitik mármint a frjlődését!38 hét abban meg sok minden fejlődik!!!én orvostól hallota és nagyon sok cikket ezzel kapcsolatban!a googliban nagyon sok ilyet olvashatsz,"
Szerintem is, ezt benéztd már bocsi. Ha v.ki 7 hónapra szül az még okés, ha v.ki 8 hónapra az gázosabb. Mert a 8.hónapban fejlődik a tüdő vagy v.mi ilyesmi. A 36.-37.hétre már teljesen készen van a baba, a tüdeje is kivan teljesen fejlődve. Már csak a kg-kat szedi magára.
37+4 hkm :)
Mikor betöltöttem a 38. hetet, úgy éreztem, még rengeteg lehet hátra, és nagyon szerettem volna siettetni a dolgot. Rá 3 napra felment a vérnyomásom 165/110-re, befektettek, másnap reggel elkezdett leválni a méhlepény, öt perc alatt döntöttek a sürgős császármetszésről altatással (altató orvos félt, h egyéb komplikáció is lehet a vérzés miatt, ezért nem volt hajlandó spinálist adni, pedig azt szerettem volna inkább), még megijedni sem volt időm! Így 38+4-nél született a kislányom, 9/10-es apgarral, makkegészségesen. Szóval nem tudhatod, lehet 3 nap múlva már magadhoz ölelheted a babádat!
Off: 37. betöltött héttől már semmi gond nem lehet a baba fejletlensége miatt. Mikor én vérezni kezdtem, megvizsgált az orvos, kérdezte, h hol is tartok, mondtam, h betöltöttem a 38. hetet, akkor bólintott, h az már nagyon rendben van, megyünk császármetszésre, kerítsenek egy altatóorvost. Úgyhogy nem hiszem, hogy orvos mondana olyat, hogy a 38. hét még nem jó. Sőt, az előre programozott császármetszéseket általában a 38. betöltött hét után pár nappal szokták végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!