Októberre kiírt kismamák hogy vagytok?
Október 23-ra vagyok kiírva én is, kislány lesz. Napközben el vagyok, de az éjszakák szörnyűek. Nagyon rossz, hogy nem tudok egyhuzamban 2 óránál többet aludni, vagy pisilni kell, vagy a lábam zsibbad, esetleg kisasszony éppen bulit tart, szóval mindig van valami. Nagyjából minden megvan, pár apróság kell csak ( matrac, pelenkázólap, meg tisztálkodó szerek)
Nagyon izgatott vagyok már :)
Sziasztok!
Én október 27-re vagyok kiírva. 27+2 hetes vagyok ma. Fiam lesz :) Első baba. Eddig minden rendben csak a savam kínoz. Nehezen alszom tőle éjszaka. Tegnap vettem egy terhességi párnát, nagyon kényelmes:) már megvan a babaágy , a szekrény is hamarosan kész, meg pár baba ruha. Lassan minden meg lesz. Hamarosan a falra is festek valamit. Eddig 3 kg-ot híztam és a hasam is még elég kicsi, a melleim viszont hatalmasak lettek. Összefoglalva jól érzem magam a bőrömben és már nagyon várjuk a kis trónörököst :)
Október 11-re vagyok kiírva, 3. gyerek.
Hozzátok képest el vagyok maradva, mert ugyan a kiságy megvan, de új matrac kéne bele, van pár ruhácska is, de azt is csak tegnapelőtt vettük.
Még rendes babakelengye-listát sem néztem, bár azért a fejemben van néhány dolog, amit vennünk kell még.
Igazából már csak a jövő hetem van rá, meg egy fél hét még utána, tehát össze kell kapnom magam, mert aug közepétől a kicsit viszem az oviba (kiscsoport), azt követő héten pedig már újra munka, igaz már csak pár hét...
Egészségileg jól bírom, bár én már 8kg-t híztam, sajnos. A két gyerek nem hagy unatkozni, teljesen lekötnek. :)
Én vagyok október 4-re kiírva (második baba). Ma jöttem haza 1 hét nyaralásból, cirka 7 órás autóút :D
Semmi gondunk nem volt szerencsére. Lassan nekiállok mosni a babaruhákat, hisz én már a 31. hetet taposom :)
3,5 kilót híztam eddig, kereken 60 kiló vagyok :)
Na, nálunk megvolt a 30.heti UH, jól fejlődik a lányom, 1600 gramm körül van.
Kiságy már áll, ruhák kimosva, kivasalva, de nincs még matracunk, meg néhány apróság.
Okt 10-re kiirt,Izabell anyukája.
Itt minden kész,hasleszorito kell még és apás szett,esetleg valami meitai még. Most a 35 hét kezdődött,gurulok,de két hete még a Dobsinai jégbarlangban nyomultunk párommal és a naggyal. Örülök,hogy nincs 30fok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!