2honapos terhes vagyok en vagyok igy vagy valaki mas is volt/van igy?
Ha ennyire fáj és már egy hete tart ne várd meg a következő vizsgálatot hanem menj orvoshoz! A hasad szerintem ennyire nem fájhat a növekedéstől :/ nekem is szar volt, de csak a hasam alja fájt mintha egy gumiszallagot húztak volna benne.
Menj el ma vagy holnap orvoshoz 2 hét múlva van időpontod! Már ne haragudj, de ne legyél ennyire hülye !!!
Szia! Ennyire nem kéne fájni, ha csak tágulásról lenne szó. Nekem is fájdogál, de nagyon enyhén és csak elől, aljas tájékán. Az a normális. Én azt javaslom, hogy menj el mielőbb egy orvoshoz, akár kórházba is!
Egyébként a magnézium oldja az enyhébb görcsöket, mert lazítja az izmokat. De ez, ahogy leírtad, nem normális dolog. Már csak azért sem, gondolj bele, ha annyira fáj, hogy sírsz és járni sem tudsz... Remélem nincs baj, de ne várj addig az orvossal. Azonnal kórház!
Utolsó vagyok.
*alhas tájékánt akartam írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!