32 hetes terhesen zárt méhszáj, de megrövidült méhnyak (cervix 2000) mennyire rossz?
Szerintem egyenlore csak megfigyelni akarjak, hogy megall-e a folyamat. Onmagaban ez nem roasz mehszajertek, akkor rossz, ha ez a tendencia folytatodik.
Nekem a mehszajamat elsoszor 20. Het korul neztek a masodik babaval, akkor 2100-as volt, de nem izgultunk tulsagosan, mert az orvos azt mondta, hogy tobbedik terhessegnel huvelyi szules utan ez mar nem meglepo.
Nekem sokat kemenyedett is a hasam, nagy adagban szedtem a magneziumot, de nem kellett fekudnom, normalisan eltem. Ha tobbet kemenyedtem, akkor pihentem.
35 hetesen mar ket ujjnyira nyilt es rovidult is (nem emlekszem pontosan), a magneziumot en 38 hetes korig szedhettem, mert koltoztunk is es elhuzodott a dolog. Nem akartam korabban szulni igy.
Vegul a kiiras elott 3 nappal inditotta a doki a szulest, mert addigra 3 ujjnyira nyiltam es mar nem igazan akart hazaengedni a korhazbol. Teny, hogy nem lett egy hosszu szules (2 ora), de latod, hogy igy sem indult be addig magatol.
Szerintem az esetedben a pecsetelo verzes indokolhatja meg azt, hogy bent tartanak, de szerintem ha nem nyilik a mehszajad, akkor hazaengednek majd.
Egyebkent a 2000-es annyit jelent, hogy a mehszaajd zart, a mehnyak rovidult kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!