Timi_27 kérdése:
Megrövidült méhnyak 26. hét ota baj? 2000es. Doki semmit se mondott de itt olvastam h 3000 a normalis.
Figyelt kérdés
2015. nov. 23. 07:24
1/8 anonim válasza:
Nekem is így volt. A dokim azt mondta ez nem gond. 39+4 hétre szültem végül.
2/8 A kérdező kommentje:
Es be kell tartani vmi óvintézkedést?:)Gondolok itt arra h házas élet hosszabb séták 4oras munkavégzés gondot okoz?
2015. nov. 23. 07:40
3/8 anonim válasza:
Van akinek alapból ennyi. Zárva a méhszáj, nem kell aggódni. Ha az orvos nem mondta, hogy pihenni kell vele, akkor nem kell. Egyébként nekem 30 hetes koromtól ennyi, kiírt nap előtt 2-vel szültem. Nekem az orvosom nem mondta, hogy pihenni kellene vele. Egyébként azt olvastam a második trimeszter végére teljesen normális a c2000.
4/8 anonim válasza:
Ja most látom vannak óvintézkedések.. ha elkezd nyílni a méhszáj az már lehet veszélyes de kímélő életmóddal meg lehet előzni. Gondolj arra, hogy jobb most visszavenni egy kicsit mint pár hét múlva szigorúan feküdni. Nem árt hallgatni az orvosra.
5/8 anonim válasza:
1. vagyok. Nekem semmilyen óvintézkedést nem javasolt az orvos. Mindent ugyanúgy csináltam, mint addig.
6/8 anonim válasza:
Nekem masodik babanal az elejetol 2100 volt, sokaig ugy is maradt, a 35. hettol nyilt tovabb es igy is kiiras elott 3 nappal szultem inditva.
Szoval szerintem nem baj, az orvos mondta volna, ha az.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok;)
2015. nov. 23. 12:49
8/8 goszika válasza:
Nekem a 28. héten volt először 2000, onnantól feküdnöm kellett a 36. hétig.
A 32. héttől 1111 volt (tehát nyitva). A 38. héten szültem (de legalább gyorsan).
Utólag belegondolva, szerintem a stressz többet árt, mint a fizikai aktivitás, de ez csak az én benyomásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!