Terhesség alatt elég egyszer kismama ruhákat venni? Vagy azokból is egyre nagyobb méret kell?
Most vagyok a 20. hétben. Ha most vettem kismamanadrágot, jó lesz a 9. hónapban is? Vagy készüljek föl, hogy pár hét múlva le kell cserélnem?
Ti mennyit híztatok?
Kicsit aggódom, mert nagyon drágák a kismama ruhák szerintem. És így hogy vettem egy farmert, csak utánna gondolkodtam, hogy remélem pár hét múlva nem növöm ki...
Én 20. hétig semmit nem híztam, akkor vettem télre egy vastag kord nadrágot, aminek nyúlós pocakbetéte volt. Ki is tartott végig, pedig 125 cm-es volt a pocakom a 36. héten (utána már nem mértem) Június elején szültem tavaly és összesen 5 kg-ot híztam, ami a szüléssel "le is ment".
Blúzokat, pulóvereket nem vettem, mert amúgy is jobb szerettem a lazább stílust.
Hozzá kell tennem, hogy én veszélyeztetett voltam, tehát csak orvoshoz járós volt, otthon meg melegítő naci :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!