Nem lehet gyerekem soha egy rokonom küldd nekem egy videot hogy nézzem meg, ahol a pici babája mozog a hasában Mit reagálnál? Bunkóság?
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 18:40
11/20 A kérdező kommentje:
igen igazad van, ő nem tehet róla hogy nekem nem lehet, csak kicsit tapintatosabb lehetett volna főleg hogy nem tudja hogy kicsit furán érzem magam ezután,
egyrészt rossz mert nem lehet nekem másrészt örültem, hogy megossza velem szóval vegyes érzelmek
2016. júl. 6. 19:23
12/20 anonim válasza:
Megértem,hogy szomorú vagy emiatt,de ne hagyd,hogy emiatt egy megkeseredett ember legyél,aki mindenkire irigy,és rosszindulatú.Biztos,hogy soha nem lehet gyereked,semmilyen módon? Örökbefogadáson gondolkodtál?
13/20 A kérdező kommentje:
Biztos! Örökbefogadás távol áll tőlem picit... :(
2016. júl. 6. 19:54
14/20 anonim válasza:
Nem feltétlen erre kell gondolni hogy megbántani akart.Ő most boldog és szerintem esze ágában sem volt erre gondolni hogy megbántson.Amikor terhes voltam én is elmentem 4d babamoziba és jött a nővérem is akinek még nincs de szerintem nem is lesz mert 40 elmúlt és a férje 70 körül jár.A nővérem mindíg szeretett volna de hogy miért nem szánat el magát nem tudom.Lényegében az ember ilyenkor dicsekszik.
15/20 anonim válasza:
Azert ha ismer teged, akkor igenis tudja, hogy fajdalmat okoz. Konnyu azt mondani, hogy ne keseredj meg, ne vedd rossz neven!!! Pl ha odairt volna vmit, hogy nem baj, ha kuldok kepet videot, mondd meg, ha nem akarod! Ugy egesz maskepp vetted volna. En asszem megertelek. Ezt sokan nem tudjak elkepzelni, milyen rossz erzes lehet. Tanacsot adni konnyu, de az ember az erzeseit nemigen tudja iranyitani.
16/20 A kérdező kommentje:
Igen mindent könnyű mondani
Az érzéseket meg nem tudom irányítani.
Azt hiszem jol nem esett de em hargadutam
MIndössze egy kis tapintat lehetett volna benne.
Ennyi!
(ugy istenigazából nem ismer ebből is látszot)
2016. júl. 6. 21:06
17/20 anonim válasza:
De tapintat alatt mit értesz? Hogy ne küldjön neked ilyeneket?
18/20 A kérdező kommentje:
szerintem bele sem gondolt hogy hogy esik.
hát mondjuk küldeni em kellett volna,
beszélni beszélek ilyenekről meg a gyerekek sem zavarnak csak fura volt
(mindenesetre jobban meg kellett volna ismernie belülről
hogyhogyan reagálnék rá) nem ISMERT elégé
2016. júl. 6. 21:21
19/20 anonim válasza:
Akkor meg nem szamit. Nem is ismer igazan. Felejtos, ne torodj vele. Visszairsz, h koszi. Ennyi.
20/20 anonim válasza:
Kicsit túlreagálod szerintem. Ha nem küldi a képet/videót akkor meg az lenne a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!