Segítség, ezt nem értem?
Figyelt kérdés
20 hetes kismama vagyok.Az orvosom húgyúti fertőzéssel antibiotikumot adott.Két napja szedtem a gyogyót,amikor adtam vizeletmintát,ami negatív lett (nem reggeli első és nem közép sugaras).Az orvos azt mondta azért,mert már szedtem a gyógyszert.Végigszedtem a gyógyszert,ma megint adtam mintát.Ez megint negatív lesz,mert szedtem a gyógyszert??????Így,hogy állapítják meg,hogy van e fertőzés?Ja és a tünetek nem múltak el teljesen.2010. ápr. 14. 18:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem az orvosod úgy értette, hogy már hatott a gyógyszer 2 nap után is, ezért lett negatív, de ügye az antibiotikumot végig kell szedni, most pedig ellenőrzi a vizeletmintád megint.
2/4 anonim válasza:
Terhességem elején fájt a vesém, csípett a vizelet.. nekem is néztek vizeletmintát. Hol negatív volt, hol pozitív..az eredményre 1 hetet kellett mindig várni (tenyésztésre küldték) Végül katéterrel vettek vizeletmintát (annál biztosabb ugye nincs) mert hát nem mindegy mibe adja le az ember, mennyit áll...
3/4 anonim válasza:
Ha negatív a pisi, akkor már hatott a gyógyszer! Ez tuti!
Ha a tüneteket még minidg érzed, pisiléskor erősödik a csípő érzés, meleg hatására elmúlik, akkor az gomba! Ami 2 db antibiotikum után már ott is van sajnos. Én eddig 3-szor jártam így. Minden alkalommal 2-szer 6 db-os canesten kúp múlasztotta el.
33 hetes pocis
4/4 anonim válasza:
Csak ugye nem mindegy hogy a hüvelyben van a gomba (vagy bármi más) vagy a húgyutakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!