Mikre figyeljek oda, hogy sikeres legyen a terhességem?
Őszintén szólva még kicsit vártunk volna a babával, hogy ürüljön a szervezetemből a fogamzásgátló, de az első baki során úgy nez ki becsúszott a baba. Május elején hagytam abba a gyógyszert, június 19-en együtt voltunk a férjemmel, de elfelejtettük hogy már nem vagyok védett, így nem vedekeztunk (7 éves rutin) A mai eredmény alapján terhes lettem attól az egy alkalomtol. Meg csak holnap lesz a nem várt első napja, de már 5 napja félreérthetetlen tüneteim vannak (nem kívánok bizonyos ételeket, puffadas, hányinger, megnőtt mellek), ezért is teszteltem. Váratlanul ért a pozitív eredmény, de úgy döntöttünk hogy ha előbb akar jönni, jöjjön. Viszont nagyon rakattantam a témára. Olvastam hogy iszonyatosan nagy számban vetélnek el az első hetekben a nők. Es most nagyon félek. Nem akarom elveszíteni, azt kívánom bár ne lett volna jele, ne tudtam volna hogy terhes vagyok, mert akkor talán észre se veszem a vetélést. Most viszont tartok tőle hogy nem fog megmaradni a baba. Vettem már Elevitet, mától elkezdem szedni. Vettem sok gyümölcsöt. Most nyáron ráérek pihenni, tehát pihenek is. Mit lehet meg tenni hogy megakadályozzam a vetélést?
Bocsánat a hosszú monológért, de nekem ez meg teljesen új.
Ha egészséges vagy, odafigyelsz magadra, változatosan érkezel, akkor nem lehet baj. :) Igen, ez magas százalék, de miért pont te kerülnél bele ebbe a 25%-ba? Én megértem az aggodalmad, én is parázós vagyok, de tulajdonképpen arra gondolok, hogy ha az orvos azt mondta, hogy minden rendben és rendesen növekszik, van szívhang, akkor nem lehet baj :) élvezd a babavárást!
Ja és tabi abbahagyása után nagy esély van az ikrekre, szóval hajrá :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!