35 hetesen mitől térhetett vissza a hányingerem?
Szia!
Nem tudom mennyire helytálló,de nekem a védőnő azt mondta,hogy ilyenkor a méh már nyomhatja a májat,az epét,ami hányingert okozhat...igaz én még csak 28 hetes vagyok,de alacsony,így már most eléggé fent van "mindenem".
Ötletet nem kaptam,hogy mit lehet ellene tenni... :-(
Szia.
Nekünk most mondták a szülésfelkészitön,hogy aki a terhességét hányingerrel kezdte annak általába visszatér a vége felé egyrészt a belsö szerveket nyomja a babó illetve a méhed,másrészt pedig a szülés megindulásának az egyik jele is lehet.
Köszönöm a válaszokat,arik vagytok.
A savat én mindig este érzem,szinte marja a nyelőcsövemet.De pl amikor napközben rámjön az inger,vagy amikor reggel hánytam,akkor nem éreztem a savat...na ettől még lehet az:-)
Éjszaka nekem is nyelőcsőégés van, Rennie-t javasolt a dokim, de rájöttem, ha semmi cukrosat nem eszem, akkor nincs gond a savval.
3 napja azonban minden reggel ugyanúgy hányingerem van, mint az első 16 hétben! Öklendezem, nem tudok kávét főzni, nem tudom kinyitni a hűtőajtót... Ma bemenekültem a konyhából a fürdőbe, ott meg a párom zuhanyzott, hát a tusfürdője is úgy betett, hogy rohanhattam a wc-re... :)
Fogalmam sincs mitől van... Kitartás!
33 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!