A 12. heti genetikai uh már hasi vagy még az is hüvelyi, ha eddig mindig hüvelyivel vizsgáltak?
Ez orvos és gépfüggő.
Elvileg a legtöbb helyen hasi, de én az SZTK-ban épp a 3. gyerekemmel úgy jártam, h. majdnem magammal vittem a nagy lányomat, mert kíváncsi volt, aztán ott ért a meglepetés, hogy a 70 plusszos dokibácsi hüvelyit csinált...
Nagy hálákat adtam, hogy nem vittem a lányom...
Nem csak orvos és gépfüggô. A legmodernebb géppel, a legjobb szonográfus is hüvelyire váltott nálam, mert nagyon lent volt a baba, a hólyagom nem volt eléggé teli és a mellsőfali lepény is útban volt, hasin nem látszott megfelelően a baba a mérésekhez, pedig rendesen megtornáztatott érte.
Akadályozhatja a hasit még vastag hasfal is.
Igazad lehet 6-os, de ha egyből hüvelyivel kezdi, akkor szándékában sem volt hasival nézni...
Én azt tudom elképzelni, hogy mivel ilyen idős volt a doki, hozzá volt szokva, hogy a 12. heti még hüvelyi, mert nyilván 20-30 éve a gyengébb felbontású gépekkel csak annak volt értelme, ő meg "úgy maradt". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!