Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pajzsmirigy problémám van,...

Pajzsmirigy problémám van, cisztákat göböket és a bal lebeny megnagyobbodást mutatott ki az UH de nem csináltak semmit. Miért nem vizsgáltak tovább?

Figyelt kérdés
Azt mondták menjek vissza ha megszültem, majd akkor kapok gyógyszert, de most tájékozódók, hogy fontos terhesség alatt is a pajzsmirigy beállítása. Ráadásul a tüneteim mind azt igazolják, hogy alul működik a pajzsmirigyem. Melyik orvoshoz forduljak ezzel?
2013. jún. 4. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
keress sürgősen egy endokrinológust.
2013. jún. 4. 14:46
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi! kérek a nőgyógyászomtól beutalót!!
2013. jún. 4. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Inkább mennyél magánba szeirntem, mert ezt sürgősen kéne megnézetni.
2013. jún. 4. 15:00
 4/7 A kérdező kommentje:
intézkedni fogok, köszi!!
2013. jún. 4. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
majd írj, hogy mi volt.
2013. jún. 4. 15:36
 6/7 A kérdező kommentje:
oké :)
2013. jún. 4. 16:57
 7/7 A kérdező kommentje:
hát mivel az első terhességi vérvételemen nem volt eltérés a hormonban így nem kell most vele továbbmenni ezt mondták, csak ha megszületik a gyerek.. még azt a pár hetet kibírom aztán vissza megyek vele, mert azért nem vagyok egészen nyugodt.
2013. jún. 14. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!