Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. a 6. héten hasi ultrahangg...

Kb. a 6. héten hasi ultrahanggal is látható majd a baba vagy csak hüvelyivel?

Figyelt kérdés
Azért írtam, hogy kb. a 6. héten mert nem tudjuk mikor fogant a baba, a vérzéseim pedig teljesen rendszertelenek. Legutóbb amikor voltam dokinál (jan. 7.) akkor annyit lehetett látni, hogy meg van nagyobbodva a méh, illetve megvastagodott méhnyálkahártyát. Szval kb. olyan 4 hetes lehettem akkor. Azt mondta két hét múlva menjek vissza akkor már biztosan láthatunk vmit. Most szerdán megyek vissza, a Párom is nagyon szeretné látni, de ha csak hüvelyi uh lesz akkor azt mondta, hogy Ő nem szeretne bejönni csak a hasira. :) Ezért kérdezem. :)
2015. jan. 18. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, milyen korszerű uh-val vizsgálnak.

Nekem 6 hetesen hasi volt, látszott, aminek látszania kellett :)

2015. jan. 18. 08:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 6+4 naposan voltam az első uh-n. A dokim hasit csinált, és látszott, aminek látszani kellett, volt szívhang is. De a 12. heti genetikai uh ugyanezzel a géppel már hüvelyi volt.
2015. jan. 18. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem hüvelyit csinált, de ha a párod a monitort nézi, szerintem bemehet. Mondjuk majd későbbi uh lesz nagyobb élmény, most még max a szívverés kivehető. Első vizsgálatokra mondjuk a férjem sem jött, de nem azért mert hüvelyi uh volt. Minden jót kívánok, jó babavárást.
2015. jan. 18. 08:45
 4/7 A kérdező kommentje:
A másik kérdésem, ami lehet butaság, de eléggé félek tőle...Amikor először mentem vizsgálatra ugye még csak a megvastagodott nyálkahártya volt látható. De az ultrahangon volt mellette egy kiszélesedett, nagy tüsző. Nekem azt mondták, hogy ha az megreped abból még lehet ikerterhesség. Mi viszont ikreket nem igazán tudunk bevállalni, nekem már van egy kislányom, három gyerek már sok lenne nekünk! Úgyhogy ezen idegeskedem azóta is, mi egy babát szeretnénk mindenféleképpen!
2015. jan. 18. 08:51
 5/7 kloetta ***** válasza:
Szegeden pl a 12. hétig hüvelyi ultrahang van, sokkal jobban látszódik, amíg ilyen picike :)
2015. jan. 18. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak hüvelyi ultrahang volt először és a párom nem is jött be velem. Majd csak a 12. hetire fog jönni velem.
2015. jan. 18. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Csak hüvelyivel tudják megállapítani! 16-héttől kimutat az ultrahang ehy kb 5 mm-es kis nokedlit :D
2015. jan. 19. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!