Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyha hányós vagy akkor...

Hogyha hányós vagy akkor kisfiad lesz. Milyen együgyű technikákat hallottatok a baba nemének meghatározására?

Figyelt kérdés

Én eddig csak a has formájából való következtetést ismertem, de mivel fiatal még a terhességem, ezzel nem nyaggatnak. Tegnap egyik barátnőm rákérdezett, hogy rosszul vagyok-e, mondom, hogy egyáltalán nem hánytam még. Erre rávágja, hogy akkor biztosan fiú lesz! Mikor mesélem az ismerőseimnek, egyöntetűen mindenki azt mondja, hogy ők is így tudják :) Elmosolyodtam, és témát váltottam.

Nem tudom felfogni, hogy valaki lát logikát ebben :)

Milyen technikákat hallottatok még, készüljek fel, ha jönnek a további ötletekkel :)

2016. júl. 3. 09:39
1 2
 11/13 narancs223 ***** válasza:
Nekem se volt rosszullét se hányás és lányom lesz, savas volt a gyomrom ez arra utal hogy hajas baba lesz mondjuk babamozin látszott hogy tényleg van haja amin meglepődtem én kopaszka voltam de a férjemnek volt haja mikor megszületett, a hasam formája hegyes ami fiúra utal és állandóan sósat kívánok csípőset ami szintén kisfiúra utal de van képem is hogy kislány 3xmondták már és most vagyok 35hetes!!
2016. júl. 4. 09:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezek olyan viccesek, én egy csomót tudok, mivel vannak falusi rokonok :D

Leírom mellé a tapasztalatokat is, hogy lássuk mennyire van nekik igazság alapjuk ;)

1.) Ha hányós vagy, akkor lány lesz, ha nem, akkor fiú.

Sógornőm egyszer sem volt rosszul, egyszer sem hányt, és lányuk lesz. Én a 4. héttől kezdve minden nap hánytam, fiúnk lesz.

2.) Édeset kívánsz: lány, sósat kívánsz: fiú

Sógornőm egyáltalán nem volt kívánós, én pedig fiúval gyümölcsöket kívánok.

3.) Ha a terhesség alatt pattanásos, zsíros, csúnya lesz a bőröd, akkor lány, ha pedig kivirulsz, akkor fiú.

Sógornőm semmit sem változott, nekem a terhesség elején voltak piros kiütéseim, de az allergia is lehetett.

4.) Ha a szívverés a pocakban 140 alatt van, akkor fiú, ha afölött, akkor lány.

Hát erre a doki azt mondta, hogy a normál érték 140-180 között van, így ez a babona alapból rossz. Nekünk a fiúval 162 volt a szívverés, sógornőméknek a lánnyal 144.

5.) Ha fent van a pocak, lány lesz a baba, ha lent, akkor fiú.

Mindkettőnknek lent volt a hasa.

6.) hidegebb a lábad mint terhesség előtt: fiú

Hát ezt valaki figyeli egyáltalán? :D

7.) és az én abszolút kedvencem: az lesz, amit az anyuka érez.

2016. júl. 4. 13:16
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ez egy szép hosszú és vicces lista :D

Nagyon jókat szórakoztam rajta :D Azon méginkább, hogy a háromnegyedét már te magad is meg tudtad cáfolni :D

2016. júl. 4. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!