Hogyha hányós vagy akkor kisfiad lesz. Milyen együgyű technikákat hallottatok a baba nemének meghatározására?
Én eddig csak a has formájából való következtetést ismertem, de mivel fiatal még a terhességem, ezzel nem nyaggatnak. Tegnap egyik barátnőm rákérdezett, hogy rosszul vagyok-e, mondom, hogy egyáltalán nem hánytam még. Erre rávágja, hogy akkor biztosan fiú lesz! Mikor mesélem az ismerőseimnek, egyöntetűen mindenki azt mondja, hogy ők is így tudják :) Elmosolyodtam, és témát váltottam.
Nem tudom felfogni, hogy valaki lát logikát ebben :)
Milyen technikákat hallottatok még, készüljek fel, ha jönnek a további ötletekkel :)
Ezek olyan viccesek, én egy csomót tudok, mivel vannak falusi rokonok :D
Leírom mellé a tapasztalatokat is, hogy lássuk mennyire van nekik igazság alapjuk ;)
1.) Ha hányós vagy, akkor lány lesz, ha nem, akkor fiú.
Sógornőm egyszer sem volt rosszul, egyszer sem hányt, és lányuk lesz. Én a 4. héttől kezdve minden nap hánytam, fiúnk lesz.
2.) Édeset kívánsz: lány, sósat kívánsz: fiú
Sógornőm egyáltalán nem volt kívánós, én pedig fiúval gyümölcsöket kívánok.
3.) Ha a terhesség alatt pattanásos, zsíros, csúnya lesz a bőröd, akkor lány, ha pedig kivirulsz, akkor fiú.
Sógornőm semmit sem változott, nekem a terhesség elején voltak piros kiütéseim, de az allergia is lehetett.
4.) Ha a szívverés a pocakban 140 alatt van, akkor fiú, ha afölött, akkor lány.
Hát erre a doki azt mondta, hogy a normál érték 140-180 között van, így ez a babona alapból rossz. Nekünk a fiúval 162 volt a szívverés, sógornőméknek a lánnyal 144.
5.) Ha fent van a pocak, lány lesz a baba, ha lent, akkor fiú.
Mindkettőnknek lent volt a hasa.
6.) hidegebb a lábad mint terhesség előtt: fiú
Hát ezt valaki figyeli egyáltalán? :D
7.) és az én abszolút kedvencem: az lesz, amit az anyuka érez.
Kedves utolsó, ez egy szép hosszú és vicces lista :D
Nagyon jókat szórakoztam rajta :D Azon méginkább, hogy a háromnegyedét már te magad is meg tudtad cáfolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!