Terhesség elleni olaj vagy krém?
sziasztok. vettem terhességi csíkra olajat a DM*ben.(babylove) ám régebben soha nem kentem magam semmivel, így az olaj az számomra iszonyat. fél óra alatt sem szívja be a bőröm és elég kellemetlen illatu. a férjem is megjegyezte ezt. ám ez utóbbit még kibírnám, de a beszívódási ideje nem jobb akrémnek? valaki használta már a krém változatát?
vagy valami olcsó megoldás? tudom hogy alkati kérdés, de ha van esély hogy ne alakuljon ki akkor inkább megpróbálnám.
Nekem is ilyen van, én ajándékba kaptam.
Én sem bírom elviselni ha krmes vagy olajos vagyok, de már kezdem megszokni, tudom bár nem ez volt konkrétan a kérdés de én úgy hidalom át a dolgot hogy csak párnaponta kenem vele a hasam+combom, és nagyon-nagyon vékonyan, úgy nekem percek alatt beszívodik és az illata sem érezhető már :))
Jó babavárását :)
25 hetes kismama
Nekem is volt pont olyan mint a tied, ajándékba kaptam, sajnos nekem még a hálóingjeimet is úgy összefogta, hogy ki kellett dobni. :o( Én sima testápolót használtam, száraz bőrre valót, azt hamar beszívta a bőröm, és az illata is jó volt. Nagy valószínűséggel a terhességi csíkok léte vagy nem léte öröklődő tulajdonság, nekem szerencsém volt, két babám van (eddig), csíkok meg sehol. A viszketés viszont nagyon erős volta vége felé, arra kellett a testápoló.
(Az olaj nekünk a férjem kényeztetésére remekül bejött, annyira, hogy azóta már vettünk újabbat is belőle... ;o)
Jó babavárást!
Első vagyok, igen, nekem ha nagyon vékonykán kenem semmi gondot nem okoz, nem fogja be a ruhát és nem érezhető hogy bármi szaga lenne :)
De tény, hogy hallottam olyat én is hogy egy sima testápoló is segíthet feszesen tartani a bőrödet, ha amúgy nem hajlamos valaki a csíkosodásra :)
Nekem most a 25. héten egyáltalán semmi csíkom nincsen, nem tudom hogy csak szerencsés vagyok-e vagy pedig elég a párnaponta vékony olajozás, de örülök neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!