Meddig fáj a varrat? Egy hetes felszívódós varratom van. Lehet gyorsítani valamivel a gyógyulást? (krém, olaj stb. )
Tudom hogy ezért lepontozást kapok, de nekem az orvos az áztatást javasolta. Napi kétszer 5 percre beültem a kádba, így puhultak a varratok, mivel törölközővel ugye nem nagyon tudtam törölni én hajszárítóval megszárítottam és sudokrémmel kenegettem napjában többször, amint éreztem, hogy kezdett húzódni a seb. De hozzáteszem a lepontózóknak, hogy 3 nap után (addig zuhanyoztam a kórházban) már csak barnáztam, ezért mertem a kádba ülni és a víz eleve nem juthat a méhedbe...
A varrataim az ötödik napon kipotyogtak, és utána már nem is éreztem semmit, csak a nagy véraláfutás maradt meg 3 hétig.
Köszönöm a segítségeket!
Sajna ha én beleülök a kádba akkor sose kelek ki onnan. :)
Úgy néz ki kezdenek múlni a varratok (ez a 8. napom). Most a zúzódások fájnak. Lehet a kislányom levert egy pár pofont odalent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!