Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes terhes vagyok, és...

21 hetes terhes vagyok, és pár napja már fáj a derekam. Hogyan kúráljam a fájós derekam?

Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én minél többet feksze, üléskor kitámasztom a hátamat, óvatosan hajolok le, nem emelgetek. De mindezek semmit sem érnek. :S

22 hetes kismama

2008. szept. 27. 16:31
 2/6 A kérdező kommentje:
:o) hat igen. Pont ezert vagyok elkeseredve. Az egyetlen poz/mod, ahogy nem faj, ha setalok. Lehet, hogy tavgyaloglonak kene elmennem?
2008. szept. 27. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is soxor szokaott fájni a derekem....hát kevesebb emelés...kevesebb hajlongás...de ami nekem bejött az a sok vízben(nem túl meleg) való fürdés. Naagyon kellemes és a babó is élvezi!

Boldog babavárst

22 hetes kismama

2008. szept. 27. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is kb a 20.-héttől fáj a derekam. Párnát szoktam tenni a derekamhoz amikor ülök. A párom gyakran megmasszírozza,ez nekem sokat segít. Kerülöm a hajolást, inkább gugolok helyette. Most így 34 hetesen a hasam is feszül, fájdogál a csípőízületem, feszül a farkcsontom, és a szeméremcsontom is:)

Szóval kitartás lányok, lesz még rosszabb is!!!

2008. szept. 27. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:

szió!

szopipárnát szoktam aludni, azzal is alszom.

2008. szept. 27. 19:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2008. szept. 28. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!