Hogyan kúráljam ki magam az infulenzából pár nap alatt?
Forró fürdő 2órán keresztül, közben 2 liter tea(citrommal igazi facsartal) tűz forrón(fürdés közben megiszod)
Utána lefekszel és 2-3 takaróba bebugyolálod magad és úgy alszol reggelig!Reggelre ezerszer jobban leszel.
Amíg elviselhető a torokfájás és nincs 38 fokosnál magasabb a lázad, addig én semmiféle de végképp semmiféle gyógyszert nem javasolnék.
Vegyél valami jobbfajta (nem elnyújtott hatású) C-vitamin-tablettát, de nem árt mellé multivitamin-tabletta is.
Egyél sok almát, szőlőt, esetleg citrusokat.
Igyál teát, de a mézet és a citromot csak akkor rakd bele, mikor már iható, mert ha e kettőt leforrázod, akkor kiölődik a C-vitamin és esetleg még más is...
Egyél fokhagymát, őrült sokat segít!
Gőzölj, infralámpázz!
Magamon vettem észre, sokszor az a gond, és azért tart nálam ezer évig a nátha, mert nem jön ki, ami bent van. Nekem bevált a sósvizes öblögetés (felszívód vagy régi, kimosott orrsprés dologba rakod). Fáj, kellemetlen, gusztustalan, de kihozza, ami bent van.
Ha lázad lesz, akkor lázcsillapító és orvos.
De mind közül a legfontosabb, hogy higgy abban, hogy meg fogsz gyógyulni, legalábbis jobban leszel és csak egy kis orrfolyás marad meg.
Merem állítani, ez a legtöbb embernél többet ér, mint akármennyi vitamin vagy méz vagy fokhagyma vagy egyéb.
Jobbulást!
Nagyon nagyon köszönöm! Mindenképpen kipróbálom őket!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!