Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhesen 6 kilót...

10 hetes terhesen 6 kilót híztam, sok?

Figyelt kérdés
Aki ennyit hízott az elején, a későbbiekben mennyivel fejezte be a terhességét és maradt e plusz kiló rajta? Normál testalkatú vagyok, se vékony se kövér.
2016. jún. 27. 18:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ja és a 21es voltam! Am itt a nagy koverezesek kpzepette nem is gratulaltam se a Kérdezőnek se a többieknek! Utólagosan is boldog baba varast. :)
2016. jún. 28. 13:27
 32/36 anonim ***** válasza:

Hasonló alkat vagyok, 163/60kg. Az elején NAGYON megijedtem, mert jöttek fel a kilók - aztán félidőnél megállt! 10 kiló plusz lett a vége, ebből 4 feljött a 12. hétig, még 4 a 20. hétig. Aztán megállt!

Ugyanúgy étkeztem, figyeltem magamra, aktív kismama voltam nagyon.

A szülés után lement 7 kiló az első pár hétben, a többi meg a 6. hónapra, amikor már nem csak szoptattam. Most 14 hónapos a babám, még mindig szoptatom, de már kevesebb a súlyom, mint a terhesség elején :)

A lényeg, hogy figyelj oda, de azért ne aggódj nagyon, mindenkinél máshogy oszlik el, mikor ugranak fel a kilók!

2016. jún. 28. 13:44
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

30-as! A kérdező súlyáról írtam, nem a tiédről! :D

Kérdező! Zabálj...Ha nem érted, akkor már mást nem tudok írni neked :)

2016. jún. 28. 15:01
 34/36 A kérdező kommentje:

Utolsó, zabálj te! Eddig se tettem, nem most fogom elkezdeni!

Mennyi retardált van ezen az oldalon...

2016. jún. 28. 18:54
 35/36 anonim ***** válasza:

Szia! En 26 hetes vagyok es +6kg van rajtam-

(51-gyel kezdtem most vagyok 56kg) 164 cm de en ezt is sokallom!

En 10 hetesen meg semmit nem hiztam...

Hat szerintem is nagyon sok. Probalj odafigyelni mert meg negyszer ennyi van hatra!

2016. júl. 1. 19:25
 36/36 anonim ***** válasza:

Mindenki retardált aki szerint az a 6 kiló majdnem az egész terhesség alatt normál hízás.

Aki nem tapsol a kerdezonek hogy a pár grammos babára már 6 kilót hízott az retardált.

Ügyes vagy egyél hizzal csak... most így jó??

2016. júl. 1. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!