Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, ha 8 hetes terhesen...

Normális, ha 8 hetes terhesen már 3 kilót híztam?

Figyelt kérdés
Nagyon kívánós vagyok(főleg édességek), és megnőtt az étvágyam! Egyébként sovány vagyok, szóval rám is fér.
2013. júl. 22. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan voltam, semmi hányinger, csak jó étvágy, híztam is rögtön, de azóta nem nagyon most kb fél kilóval vagyok több mint 8 hetesen, 16 hetes vagyok.
2013. júl. 22. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:

A nagykönyv szerint azt mondanám baj, de függ hogy honnan indultál. DE!! Én 6-12 hét között 4 kg-mal lettem több, simán megettem egy egész disznót is. :D Viszont most 23 hetesen (12-23 hét között) híztam 3 kg-ot. 165cm és 59kg-ról kezdtem. Most 66kg körül vagyok. Egyáltalán nem vagyok kövér, még a terhes pocakom is éppen csak látszik, szóval nem aggódok a súly miatt.

Én ezt szoktam nézni, amíg ezen jó vagyok addig nem foglalkozok vele. [link]

Én most kezdtem napi 20 perc nagyon egyszerű és kényelmes kis tornába, mert elégé elhagytam magam, mivel ilyenkor nyáron még dolgoznom sem kell, és eddig csak heverésztem. A magzatom is szereti nekem is jól esik. http://www.youtube.com/watch?v=yXTIHz91_O0

2013. júl. 22. 09:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát édességet enni nem sok értelme van, a baba biztos nem azt kívánja :)

A hízás viszont inkább attól lehet, hogy több vizet raktároz a szervezeted

2013. júl. 22. 09:22
 4/8 anonim ***** válasza:
A hormonok miatt is hízol, meg a vitaminok miatt is. Szóval édesség helyett egyél gyümölcsöt vagy valami tápláló nasit, vágj fel répát és azt ropogtasd. Meg aztán vigyázz mert a sok édességtől terhességi cukor is kialakulhat, attól kezdve meg diétázni kell ami szörnyű, szerencsére nálam nem alakult ki. 2 éves fiúcska mamája és 28 hetes kismama
2013. júl. 22. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Az édesség éhség C-vitamin hiány. Ha valamit hiányol a szervezeted az vitamin hiány. Nem a vitaminoktól vagy éhes. Max. a B vitamin, de pl. a folsav is B vitamin és az magzat védő vitamin. Egyél legalább 1 hónapig terheseknek való vitamint.
2013. júl. 22. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam én is! Csak én húst hússal ettem, plusz savanyúságot. A 12. hét után már nem voltam olyan kívánós, és összesen 12 kg jött rám, amiből 3 maradt rajtam szülés után. Azóta lement 5 kg,kevesebb vagyok mint terhesség előtt. Ha már nem leszel ennyire kívánós, figyelj arra hogy mennyit és mit eszel, akkor nem lesz gond. (a túl nagy hízás a babának árthat)
2013. júl. 22. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Aki eleve sovány, többet hízik. De a helyedben vigyáznék, mert leadni a kilókat sokkal nehezebb, mint nem meghízni. Pedig nem meghízni is nagyon nehéz bizonyos körülmények között...

Az első két trimeszterben a terhesség nem indokolja több kalória bevitelét, mint korábban. A harmadikban is csak +200 kalória szükséges, ami kb. 1 szendvics vagy 1 nagy pohár tej.

2013. júl. 22. 11:40
 8/8 Timcsikusz ***** válasza:

én is vigyáznék a helyedben mert nagyon gyorsan szaladnak fel a kilók.

én 20 hetes koromig semmit nem híztam 21 től pedig már 11 et

most vagyok 30 hetes tehát még tuti feljön vagy 6-7 kiló:(

és nagyon odafigyelek pedig arra hogy miket eszem.

2013. júl. 23. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!