Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ovuláció előtti együttlétből...

Ovuláció előtti együttlétből lány, ovulációkor való együttlétből fiú babád született?

Figyelt kérdés
Csak az írjon, aki tutira tudja hogy melyik együttlétből fogant meg a babája!
2016. jún. 26. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
2 nappal voltunk ovu előtt (hőmérőztem) és kisfiú lett.
2016. jún. 26. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Ovu napján voltunk együtt. Most vagyok 13+2 hetes, holnap UH remélem kiderül a neme. Szerintem fiú. :)
2016. jún. 26. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Fiamnál nem vagyok biztos benne, mert volt, hogy napi többször voltunk együtt, lányom biztosan 5 nappal ovu előtti együttlétből fogant, mert akkor volt azt egyetlen védekezés nélküli együttlét még várni akartunk a tesóval pár hónapot.
2016. jún. 26. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindkettőt tudom mikor 'készült', ovulàciókor voltunk együtt, 1 fiú 1 làny
2016. jún. 26. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Ovu előtt 4 nappal voltunk együtt,hőmérőztem én is. Se előtte,se utána nem voltunk együtt egyéb okok miatt és kislány lett. Bár azon is meglepődtem,hogy sikerült. :)
2016. jún. 26. 23:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, most reményt adtál. Ovu előtt 3 nappal tudtunk csak együtt lenni, remélem, sikerült%

A Kérdezőnek: az egyik gyerekemet biztosan tudom, mikor fogant, mert nem terveztük még, ovukor és lány.

2016. jún. 27. 10:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Ovu előtt 1és 2 nappal voltunk együtt naponta 2x, kislány lett. Most ovu mikrószkóppal néztem, elvileg ovu napján és utána voltunk együtt, még pár hét hogy kiderüljön milyen nemű.
2016. jún. 27. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ovu előtt 2, 1 nappal és aznap voltunk együtt, és fiú lesz.
2016. jún. 27. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!