Babakocsi vásárlás előtt állunk, elfogadható áron (max 60000) milyen új babakocsit ajánlanátok?
18.04-es vagyok. Igen, a bolygósítható kerék van akinek bejön, van akinek nem. Ha Ti mindenképp bolygósíthatót szeretnétek, akkor a Kunert sajnos nem lesz jó Nektek.
Gratulálok a kislányhoz, mi is kislányt várunk júniusra :)
18.04-es vagyok és le vagyok döbbenve :))) Mi is pont június 20-ra vagyunk kiírva :) Mi Salgótarjánban szülünk majd, programozott császárral.
Mi már mindent megvettünk. Egyrészt mert nem lehet tudni, hogy nem lesz-e esetleg hamarabb kórház belőle. Másrészt egyszerre sok lett volna anyagilag a kiadás. 17.héttől kezdtünk el vásárolni. De pl a kocsit mi is csak 3 hete vettük meg.
Mi még a nevét nem tudjuk a babának... Ti már döntöttetek?
18.04-es vagyok. A szemem miatt lesz progis császár. A dioptria -4 mindkettőnél, de nem is ez a döntő, hanem a szemfenék állapota. Bevérzést okozhat egy elhúzódó szülés, ezért a szemész adott javaslatot a császárra. Sajnos anyumtól örököltem a szembetegséget :(
De annyiból jobb, hogy kiszámítható lesz maga a szülés időpontja.
A nevek? még kb 6 név van bent, ami mindkettőnknek tetszik. Páromnak jobban: Vivien, Zsaklin. Nekem: Hanna, Dalma, Zorka, Léna.
Ne aggódj, Ti is végeztek majd a vásárlással ügyesen. Mi sok mindent vettünk licitálós oldalról ( vatera, teszvesz ), új dolgokat főleg, féláron. És amennyi minden szükséges egy babának, nem mindegy az ár. Itt helyben is szétnéztünk, van 4 bababolt, de horror árakkal.
Pécs városát nagyon szeretem, párszor már voltam ott :)))
Szép estét és vigyázzatok magatokra.
Myra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!