Ti a 3. trimeszterben mennyit voltatok együtt a párotokkal?
32 hetes vagyok, és a párom nem akar/mer már együtt lenni velem (szexuálisan) Fél, hogy beindul a szülés, pedig semmi jele nincs, nem vagyok veszélyeztetett. Ez nekem kicsit rosszul esik, mert látom hogy ideges, meg ő is akarná, de azt se hagyja, hogy csak én csináljam neki, mert "ha nekem szenvednem kell (a szexhiánytól), akkor ő is szenved velem".
És hiába mondom, nem érti, hogy nem kéne "szenvednünk" egyikünknek se. Ti az utolsó hetekben mennyit voltatok együtt? Annyit mint előtte vagy kevesebbet?
32hkm
Nem csak hüvelyi aktus útján lehet egymást kényeztetni :) beszéljétek át, hátha más megoldásra fogékony lenne és akkor mindkettőtöknek jó lehetne :)
mi egyébként szinte annyit, mint régebben, csak amikor nekem rosszabb napjaim voltak, akkor természetesen egyikünk sem erőlködött az ügyön, amolyan hallgatólagos megegyezéssel voltunk e téren. Láttuk egymáson, mikor is mehet a dolog.
Én pont akkor jöttem bele, és lettem kívánós.
Félidőig szinte folyamatosan hányingerem volt, úgyhogy utána tudtunk csak belekezdeni. Gyakorlatilag szülésig.
Kb. egy pozíció volt csak kényelmes már nekem, de sebaj. :)
Nálunk is csökkennek az együttlétek, olyan 2 hetente bújunk össze, mert már kényelmetlen is.
Most 35 hetes vagyok, a héten még voltunk együtt, rövidebb a méhnyak és zárt a méhszáj, így még lehet.
Mindig lepontoznak ezer, de vallalom. Minden nap egyutt voltunk vegig terhesseg alatt, en is kivantam es a ferjem is. A pozok nyilvan valtoztak. A 6.het ota a szules utan szinten ez maradt a helyzet. A ferjem orvos, igy neki konnyebb tudni, mi fer bele.:)
Olvass utana a Madonna szindromanak, nem biztos, hogy csak a szulestol felt teged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!