Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó trimeszterben lévő...

Utolsó trimeszterben lévő anyukák, ti milyen gyakran vagytok még együtt?

Figyelt kérdés
Én 31 hetes vagyok,de nálunk már elég ritka a szex,nekem mostanában 0 a libidóm,párom se nagyon erőlteti,attól fél,hogy megnyomjuk a babát.gondolom ez ilyenkor már normális,nem?
2011. dec. 11. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
a 28. hét után azt mondta a doki, ogy inkább mellőzzük a szexet és ezt a véleményét akkor sem változtatta meg, mikor befordult a pici. A libidóm nekem is 0, bálnának érzem magam, nem nőnek, de ha a párom céloz rá, hogy szeretné, úgy kényeztetem egy kicsit (az utolsó trimeszterben ez kb 3 alkalom volt). 38 hetes vagyok
2011. dec. 11. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:

nekünk három kislányunk van és egészen az utolsó napig majdnem naponta voltunk együtt mind a háromszor, a babák nem indultak el tőle, és mind a ketten nagyon élveztük

szerintem ha egy kicsi szikra van akkor mindenképpen legyetek együtt mert a szülés után nem igen lesz ár idő és energia nálunk az első szülés után elég komoly gondot okozott a hiánya, de aztán utána már okosabbak voltunk

2011. dec. 11. 15:15
 3/9 anonim ***** válasza:
34hetes vagyok, mi még együtt szoktunk lenni elég sokszor. Előfordul, hogy egy nap 2x is.
2011. dec. 11. 15:22
 4/9 A kérdező kommentje:
15.15-ös! mit jelent az,hogy utána már okosabbak voltatok?tudnál tanácsot adni?
2011. dec. 11. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
32 hetes vagyok és 15 hetes korom óta nem voltunk együtt, orvosi tiltás miatt.
2011. dec. 11. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
42%

1515-ös vagyok, az első után kivártuk a 6 hetet sőt még utána is elég ritkán voltunk együtt (előtte szinte naponta) úgyhogy elég nagy változás volt, bár én nem igen érzékeltem hiszen nekem nem volt hozzá kedven de az újdonsült apucinak lett volna, nagoyn sokat veszekedtünk mire rájöttünk hogy mi a baj, és utána már meg tudtuk oldani, elöszőr nehezen ment, odafigyelnem az őa igényeire is de aztán sikerült,

a második és haramdik csemeténk érkezésekor már készültem rá tudatosan hogy nem csak a gyermekekre kell figyleni hanem a páromra is, a második születése után 2 hetet vártunk a harmadik (gátvédelemmel született) után meg már csak 1 hetet és minden rendben volt bennem is és közöttünk is és a gyermekekkel is

2011. dec. 11. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:
31 hetes vagyok 3 naponta max. hetente vagyunk együtt. Én is kívánom a párom. Ma is szuper volt! :))
2011. dec. 11. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 29 hetes vagyok,nálunk heti 3 szex van,lenne több is csak apa reggeltől estig dolgozik két munkahelyen és fáradt.A libidómmal semmi baj nincs viszont sokszor már nincs kedvem hozzákezdeni,mert zavar hogy hármasban vagyunk és ezt rugdosással jelzi is a harmadik fél és nekem az sem jön be hogy nem csinálhatom úgy ahogy akarom és állandóan figyelnem kell mindenre és így nem tudok ráhangolódni a dologra rendesen.Mostanában már szivesebben pettingelünk vagy orálozunk.
2011. dec. 12. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, nekem eddig is alig volt kedvem (mármint nem a terhesség előttről beszélek), de most, hogy estére mindig nagyon bekeményedek, hát tudod ki fog még szexelni is... És az is nagyon nehezemre esik, ha a páromat kényeztetem ilyenkor. Nagyon kényelmetlen, hisztis vagyok, stb. de ő nagyon megértő szerencsére. 32hkm
2011. dec. 12. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!