Másnak is volt felfázás szerű tünete az 1. trimeszterben?
Figyelt kérdés
Folyamatosan úgy érzem hogy mindjárt bepisilek,kellemetlen nagyon,de pisilnem nem kell. Nem tudom eldönteni hogy tényleg felfáztam-e,vagy ez valami terhes tünet2016. máj. 31. 17:35
1/10 anonim válasza:
Csinálj tesztet, hogy terhes vagy-e. Ha negatív, akkor mindenképpen menj orvoshoz, mert lehet, hogy valóban van valamilyen húgyúti problémád.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen terhes vagyok,ezért tettem fel a kérdést a terhesség kategóriába.
2016. máj. 31. 18:09
3/10 anonim válasza:
Nekem kb 8-9 hetesen konkrétan volt felfázásom,szerencsére enyhébb.ittam a tőzegáfonya teát és elmúlt pár napon belül.
4/10 anonim válasza:
Nekem egyenlőre nincs ilyen tünetem.
8+3 hkm
5/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a sűrű vizelési ingertől van. Mármint hogy keveset iszok,de az inger meg a baba miatt megvan. 7 hetes vagyok,elvileg már 4.héttől lehet ilyen.
Megpróbálok többet inni,talán az segít a problémán.
2016. máj. 31. 18:29
6/10 anonim válasza:
Napi 2-2,5 litert kéne innod,főleg ilyen melegben.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Erőltetni fogom. Csak sosem voltam nagy ivó. Napi 3 decin elvoltam eddíg :(
2016. máj. 31. 18:56
8/10 anonim válasza:
Nem könnyű ezen változtatni az biztos,de biztos menni fog,kitartás hozzá.már csak a magzatvíz miatt is.nekem a sima vizet megszeretni volt nehéz,hogy ne mindig édes löttyöt igyak mint eddig,de már egész jóban vagyok vele☺
9/10 anonim válasza:
3as (meg 6,8) vagyok☺ még annyit,hogy ha hajlamos vagy felfázásra,akkor a tőzegáfonyát megelőzésként is ihatod
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippet :)
Tegnap mondta a férjem,hogy az első babánknál is ilyen tünetem volt,csak nem jutott eszembe.
De tudom hogy akkor még egy augmentint is bevettem mert nem gondoltam hogy terhes vagyok. Azthiszem az első tünetem volt.
2016. jún. 1. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!