Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha fáj a hasam alja...

Normális ha fáj a hasam alja ha fordulok egyik oldalról a másikra?

Figyelt kérdés
22hetes vagyok,tegnap voltam dokinál méhszájvizsgálaton.Azóta,estétől fáj a hasam alja,szurkál,éjjel alig aludtam,mert akárhányszor megfordultam,fájt,bele-bele nyilallgat a hüvelyembe(de csak pár pillanatig),de nem elviselhetetlenül,de elég rossz:S Lehetséges hogy megvizsgált és attól kicsit "érzékenyebb"?Vagy normális ettől függetlenül is,vagy egyáltalán nem normális?:S Köszönöm ha írtok.
2010. ápr. 13. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Én 25 hetes leszek és nekem már jópár hete van ilyen, de nincsen semmi baj, csak nyúlnak a szalagok, most odabent nagyon alakulnak a dolgok hiszen most jön majd egy nagyobb baba- és pocaknövekedési hullám :)

Jó babavárást,

25 hetes kismama

2010. ápr. 13. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

normális.most biztosan érzékenyebb lett a vizsgálattól is,meg alapból nyúlnak a szalagok.nekem sokszor kínszenvedés átfordulni.Esetleg este lefekvés előtt vegyél be egy magnéziumot.És megtámasztónak a hasadhoz,vagy derekadhoz tegyél egy kispárnát.

34+1hetes kismama

¸

2010. ápr. 13. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is volt ilyen és én is úgy tudom, hogy a szalagok nyúlásától van! nekem 1-2 napon át annyira erős volt, hogy alig tudtam felegyenesedni. abban a hónapban hatalmasat nőtt a pocim! Ha nagyon aggódsz a dokit is megkérdezheted

jó babavárást és jó egészséget kívánok!

:)

2010. ápr. 13. 13:38
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek,akkor megnyugodtam hogy nem csak nálam van ez,és nem gond:)legalábbis remélem...magne B6-ot szedek napi4et,de van hogy 6ot is,lefekvés előtt szoktam bevenni az estit.
2010. ápr. 13. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én is tegnap voltam dokinál.Hát engem úgy megvizsgált az orvos,hogy azt hittem elbőgöm magam,nagyon durva volt,még ordibált is velem.Nekem is nagyon fájt utánna pár órára rá az egész hasam,és este is amikor átfordultam.De nem tudom,hogy a vizsgálattól volt e.21hetes km
2010. ápr. 13. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok tényleg el is felejtettem írni hogy nekem is a Magne B6 enyhíti a dolgot, én napi 3*2 szemet szedek :)
2010. ápr. 13. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem is ez van már kb 3 hete,de én előrébb járok már mint te.de ez amúgy normális.

34+6 hetes km

2010. ápr. 13. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is akartam ilyet kérdezni. Nekem is mindig fáj a hasam alja éjjel ha fordulok, pedig nem is voltam dokinál. Ezek szerint normális, reméljük.

28 km

2010. ápr. 13. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!