Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menjek vagy ne menjek, ez itt...

Menjek vagy ne menjek, ez itt a kérdés?

Figyelt kérdés
26 hetesen voltam a kórházban véreredmény miatt, akkor azt mondta a doki, hogy 2 hét múlva menjek vissza. Ez ma lenne, viszont a kiskönyvembe azt írta be, hogy következő kontroll 30 hetesen. Akkor most mi van?
2010. ápr. 13. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj. Ha azt mondta, akkor biztosan oka volt rá. Ő is ember, tévedhet, sőt el is írhatta. Szerintem azt vedd figyelembe amit mondott.
2010. ápr. 13. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd fel, és kérdezd meg tőle. Ez a legegyszerűbb.
2010. ápr. 13. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is telefonálj az orvosodnak és megmondja.

Elvileg a 30. hétig havonta elég ha lát a nőgyógyász, de lehet Neked a doki nézne még valamit. Egy telefont megér :)

Boldog babavárást!

31 hetes kismama

2010. ápr. 13. 11:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem fogadott orvos, csak sima sztk-s. Sosem lehet tudni, hogy terhesgondozáson ki mikor van ott, tehát telefonon nem tudom tőle megkérdezni. Azt hiszem lemegyek ma a védőnőmhöz és megkérdezem őt is. Aztán elég hosszú még a hét, talán nem maradok le semmiről. Főleg, hogy 28 hetesen nálunk se uh, se vérvétel, se semmi...
2010. ápr. 13. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem fogadott orvos, akkor tényleg nem tudod megkérdezni. És ha telefonálnál is, ki tudja kit érnél el :(

Szerintem akkor csak elnézte a múltkori orvos a dátumot. 28.héten tényleg nincsen semmi kötelező vizsgálat.

2010. ápr. 13. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!